Registrera deltagare till ditt event på Facebook. Enkelt, snabbt och helt gratis.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Registrering till event via Facebook

Om du arrangerar ett event och vill sälja biljetter via Facebook, så kan du sluta leta. På Billetto kan du lägga upp en eventsida och komma igång med din biljettförsäljning via Facebook på nolltid. Du slipper installera appar. Du slipper ståhej helt och hållet faktiskt. Du får en URL som du kan lägga till på Facebook med ett par klick.


Om du är privatperson kan du enkelt lägga till Billetto-länken inne i beskrivningen på ditt Facebook-event, så att folk vet var de ska köpa biljetter. Om du inte tänker skapa ett event inne på Facebook kan du också bara dela Billetto-länken på din egen timeline.


Om du däremot har en Facebook-sida för företag, är det bäst att använda alternativet för “Biljett-URL” när du skapar ditt event. Bara kopiera och klistra in URL:en till din sida inne på Billetto, så står det klart och tydligt vart man registrerar sig till ditt event. Det var det. Du registrerar nu gäster till ditt event via Facebook.


Och det allra bästa? Det kostar ingenting att använda Billetto. Kom igång med registreringarna till ditt event via Facebook nu.

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.