Enkel design

Vi ber om återkoppling från både biljettköpare och arrangörer för att se till att du använder Billetto så enkelt som möjligt. Få omedelbar åtkomst till vår händelseplanering nödvändig direkt vid anmälan. Det tar bara 5 minuter att skapa en enkel händelse. Förbättra det ytterligare med en omfattande lista med extrafunktioner. Vi erbjuder en av de enklaste biljettinköpflödena runt. Dina deltagare är bara 3 steg bort från att köpa. Inga långa ansökningsblanketter. Inga frustrerade kunder.

Skapa ditt event nu

Massor av funktioner

Oavsett om du planerar en enstaka filmvisning eller ett välgörenhetsevent med tusentals deltagare, erbjuder vi massor av funktioner för att göra ditt event till en succé.

  • Återkommande events: Skapa en serie events med ett musklick.
  • Reserverat sittplatser: Skapa en sittplan och tilldela biljetter till sitsnummer.
  • Bokningsfrågor: Hämta extra information från dina biljettköpare.
  • Anpassa dina biljetter
  • Ställ in specialrabatter och erbjudanden
  • Aktivera en väntelista om ditt event är utsålt
  • ...och mycket mera
Se hela listan med funktioner

Vi hanterar betalningarna

Du behöver inte skapa ett företagskonto eller oroa dig för hantering av transaktioner. Vi tar hand om betalningsbehandling och erbjuder de mest populära betalningsmetoderna: De vanligaste kreditkorten, lokala mobila betalningar och PayPal.

Läs mer om tillgängliga betalningsmetoder

Hantera events på språng

Dra nytta av Billetto-funktionerna på din smartphone, från att kontrollera hur din försäljning gör att du söker biljetter vid dörren. Ladda ner vår app för iOS eller Android för att börja spåra din live-händelse.

Händelselista till hands

Din händelsegashboard börjar visa viktiga uppgifter så snart du säljer din första biljett. Övervaka din biljettförsäljning i Försäljningsöversikten, ladda ner en detaljerad Försäljningsrapport för att få en översyn av din ekonomi eller titta på Audience Insights för att lära dig mer om dina deltagare. Vill du ha mer data? Du kan alltid ansluta ditt eget Facebook Pixel eller Google Analytics-konto.

Superb kundsupport

Vi är speciellt stolta över vårt oustanding kundsupport. Gå till vår samling av artiklar med detaljerade svar på de vanligaste frågorna om Billetto. Fast eller behöver du hjälp med att göra Billetto till ditt specifika evenemang? Vi är alltid bara ett mail bort.