Registrering online.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Registrering och bokning till event

Om du letar efter en sida där du kan ta emot registreringar till dina event och hantera din gästlista, då har du kommit helt rätt. Hos Billetto kan du skapa ditt event på nolltid. Du får alla de verktyg du behöver för att designa din eventregistrering och göra det så enkelt som möjligt att boka.


Vill du undvika att överboka dina event? Du sätter själv antalet biljetter tillgängliga, och vilka olika slags biljetter som ska erbjudas. Låt dina gäster registrera sig på förhand och få biljetterna på mejl, boka biljetter som de kan hämta i din biljettlucka, eller skapa biljetter som du kan dela ut själv. Valet är ditt.


Vi hjälper dig också att hålla koll på dina registreringar och bokningar. Se hur många som kommer, och vilken biljettyp de har köpt. Du får dessutom tillgång till en kostnadsfri app så att du kan scanna biljetterna i dörren.


Det bästa? Vårt digitala registeringsystem är helt gratis för dig att använda. Dina gäster betalar istället en liten avgift när de betalar för sina biljetter. Men, självklart, om biljetterna är gratis är det också helt gratis för dina gäster. För annars vore det lite oförskämt, eller hur?

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.