hero-image
hero-image

Bli mobil

Med Billetto behöver du aldrig mer skriva ut en biljett. Utforska och dela event med vänner och omgivning.

app-store google-play

Ny funktion

Event Match

Missa aldrig ett event igen! Få skräddarsydda eventrekommendationer i appen. Allt du behöver göra är att swipa åt vänster på events du ogillar och höger på de som verkar intressanta och som du vill spara till senare. Ju mer du swipar desto bättre blir rekommendationerna.

Varför välja Billetto?

En enkel app för biljetter och hantering

family
En enkel app för biljetter och hantering

Håll dig uppdaterad med det senaste från dina lokala favoritarrangörer. När du inte är på eventet rent fysiskt så är appen din privata leverantör av den senaste informationen och hjälper dig hålla koll på vad som händer och vad som är nästa destination.

communication
Förbättra den fysiska upplevelsen

Billetto är allra bäst under själva evenemanget. Förutom att hålla reda på dina biljetter och hjälpa dig smidigt genom dörren kommer appen att se till att du får ut det mesta av ditt event.

management
Hantera dina event på språng

Byt till Event Manager när du skapar ditt eget event på Billetto. Använd appen för att sälja biljetter vid dörren, skanna in gästerna och spåra biljettförsäljningen över alla ingångar.

För arrangörer

Skanna biljetter till ditt event

Använd appen för att skanna in folk på ditt event. Det är det enklaste eventhanteringsverktyget man kan tänka sig. Synkronisera flera telefoner för att skanna biljetter från flera platser. Billetto-appen håller koll på din biljettförsäljning, livestatistik och hjälper dig att få in gästerna snabbare och undvika köer.

För biljettköpare

Upptäck nya erfarenheter

Använd appen för att utforska nya upplevelser i din stad, boka biljetter i farten och visa din biljett vid dörren.

mobile

Använd appen för att hitta nya upplevelser runt dig. Använd filtret för att söka efter kategori, tid, plats eller en särskild arrangör.

Är du osäker på om du är redo att köpa en biljett till ett evenemang? Spara det till senare i appen. Följ dina favoritarrangörer för att hålla dig uppdaterad med nya event.

Köp biljetterna direkt i appen. Spara dina kortdetaljer för en-klicks-köp i framtiden - det har aldrig varit lättare att köpa biljetter med Billetto.

Spara träden och håll din biljett i fickan. När du köper en biljett på mobilen eller på din dator sparas den automatiskt i din biljettprofil - redo att kontrolleras vid evenemanget.

dashboard-image

För arrangörer

Live-uppdateringar över alla enheter

När ditt event är live kan du följa statistiken på alla enheter som är kopplade till din arrangörsprofil: personer som skannats in och ut från arenan och försäljning online / vid dörren.

Skapa ditt event nu
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play