hero-image
hero-image

Bli mobil

Med Billetto behöver du aldrig mer skriva ut en biljett. Utforska och dela event med vänner och omgivning.

app-store google-play

Varför välja Billetto?

En enkel app för dina evenemangsbiljetter och ledning

family
En enkel app för dina evenemangsbiljetter och ledning

Håll dig uppdaterad med det senaste från dina lokala favoritarrangörer. När du inte är på eventet rent fysiskt så är appen din privata leverantör av den senaste informationen och hjälper dig hålla koll på vad som händer och vad som är nästa destination.

communication
Förbättra den fysiska upplevelsen

Billetto är bäst under evenemang. Förutom att hålla reda på dina biljetter och hjälpa dig smidigt genom dörren kommer appen att se till att du får ut det mesta av din händelse.

management
Hantera dina händelser på språng

Byt till Event Manager när du skapar din egen händelse på Billetto. Använd appen för att sälja biljetter vid dörren, skanna in gästerna och spåra biljettförsäljningen över alla mötesplatsen.

För evenemangsarrangörer

Skanna biljetter till ditt evenemang

Använd appen för att skanna folk till din händelse. Det är det enklaste händelsehanteringsverktyget runt. Synkronisera flera telefoner för att skanna biljetter från flera platser. Billetto app håller flikar på din biljettförsäljning, live händelsestatistik och hjälper dig att få gästerna snabbare för att undvika kö.

Biljettköpare

Upptäck nya erfarenheter

Använd appen för att upptäcka nya upplevelser i din stad, boka biljetter på farten och visa din biljett vid dörren.

mobile

Använd appen för att hitta nya upplevelser runt dig. Använd filtret för att söka efter kategori, tid, plats eller en särskild arrangör.

Är du osäker på om du är redo att köpa en biljett till ett evenemang? Spara det senare i appen. Följ dina favoritevenemangsorganärer för att hålla dig uppdaterad med nya händelser.

Köp biljetterna direkt i appen. Spara dina kortdetaljer för 1-klickarsbetalning i framtiden - det har aldrig varit lättare att köpa biljetter med Billetto.

Spara träden och håll din biljett i fickan. När du köper en biljett eller på din dator sparas den automatiskt i din biljettprofil - allt redo att kontrolleras vid evenemanget.

dashboard-image

För evenemangsarrangörer

Live uppdateringar över alla enheter

När din händelse är live kan du följa statistiken på alla enheter som är kopplade till din organisatörsprofil: personer som skannats in / ut från arenan och online / dörrförsäljningen.

Skapa din händelse nu