Vårt uppdrag är att inspirera människor att gå ut mer


Vår kulturella mångfald blir mer och mer berikad när vi är omringade av olika människor och nya miljöer. På Billetto uppmuntrar vi våra medlemmar att gå ut mer genom att rekommendera nya erfarenheter inom alternativ subkultur runtom Skandinavien, Storbritannien och Europa.

Våra kärnvärderingar

Ha tilltro · Dela med dig · Känn samhörighet

Mänsklighet
Våga · Utforska · Agera
Skapa
Inspirera · Innovera · Undervisa
Utbilda

Vi investerar i kulturell mångfald och mäter vår påverkan.

Vi möjliggör och investerar aktivt i tillväxten av självständiga live-events, erfarenheter och lokala sociala gemenskaper. Vi mäter vår påverkan på subkultur i numret av personer som deltagit i mindre, självständiga event genom Billetto. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Mänsklighet från hjärtat

Vår definition av att vara autentisk är att visa empati i mänskliga relationer. För oss känns empati av när man kan lita på varandra, känna samhörighet till varandra och dela med sig till andra utan att någonting förväntas i gengäld.

Konst framkallar och inspirerar förändring

Vår definition av kreativitet är att vara i ett flöde. Att undermedvetet uppleva erfarenheter med sinnet försjunket i nuet utan medvetna ingripanden. Den kreativa friheten att njuta av livet precis som det är just nu. Kreativitet känns av när vi kan agera utifrån våra impulser utan att behöva reflektera, vara strategiska eller prioritera.

Utbildning är biljetten till framtiden

Vi gör vårt bästa för att lämna världen bättre än när vi började. I denna process utmanar vi oss själva och vårt samhälle att inspirera, lära ut och stödja information genom event och erfarenheter. Här i Norden är vi lyckligt lottade i det att vi har möjligheten att vara innovativa. Vi har chanser att kärleksfullt bygga en ny produkt- och företagsarkitektur, och nya processer och strategier. Vi tror på vår egen förmåga att locka och guida kreativt begåvade människor mot visionen vi har.
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play