Gör ditt event till en hobby...

...eller vice versa. Genom åren har Billetto varit en plattform för över 5000 hobbyevent - alltifrån stickning och drejning, till bokklubbar och Sci-Fi-mässor - vi har sett det mesta.

Workcation

Jag är väldigt kräsen när det kommer till allt som har att göra med eventet, därför väljer jag Billetto. Allt funkar! Det är så det ska vara.

Jesper Isberg
Sci Fi World

10% ökning av försäljning
Eventsidan och köpprocessen är utformad med användarupplevelsen i åtanke, och gör det enkelt för biljettköpare att hitta event och köpa biljetter på bara några minuter.
Få mer tid över
Snabbt sätt att skapa event och automatisering av många administrativa uppgifter gör att du kan lägga mer tid på att förbereda själva eventet och andra saker.
Full översikt av eventet
Vi har gjort det enkelt för dig att granska ditt events prestation på plattformen och prenumerera på regelbundna event och transaktionsrapporter.

Toppfunktioner för hobbyevent

Arrangörprofil

Se det som ditt events skyltfönster, där du kan presentera ditt varumärke, social medier, och alla dina framtida event.

Väntelista

Aktivera väntelistan för ditt event och ge besked när fler biljetter blir tillgängliga.

Marknadsföringsverktyg

Dela ditt event i sociala medier för att driva trafik till ditt event, eller installera Billettos eventwidget för att generera försäljning direkt från din webbsida.

Kampanjer

Early bird- och dolda biljetter, grupprabatter, och mycket mer kan enkelt upprättas för ditt Billetto-event.

Billetto Advertising

Vår annonseringslösning gör det möjligt för dig att boosta dina försäljning med i genomsnitt 21,5% med lite eller ingen konfigurering från din sida. Det är en riskfri annonseringslösning för ditt event då du alltid kan ändra inställningarna eller inaktivera funktionen helt och hållet. Du betalar bara när försäljningen gått igenom funktionen (just det - du behöver inte betala för klicks).

Visste du att?

3,8 miljoner användare

Så många eventarrangörer och biljettköpare har använt Billettos plattform genom åren.

Över 2 miljoner sålda biljetter

I genomsnitt hjälper Billetto arrangörer att sälja över två miljoner biljetter varje år.

Över 500 000 emailprenumeranter

Mer än 500 000 personliga eventrekomendationer når biljettköpare varje dag.

1,1 sida besökare

Varje månad cirklar över en miljon besökare genom evenemangssidor på Billetto.

Bli Billetto-arrangör

Över 3,8 miljoner användare har valt Billetto som deras primära biljettplattform. Vad väntar du på? Prata med våra biljettförsäljningsexperter idag!
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play