oval

Hitta fester i Stockholm

Vad gör en fest fantastisk?

För vissa, är det att få dansa till deras favoritmusik. För andra, är det att sippa på exotiska drinkar tillsammans med fina vänner. Och sen har vi dem som föredrar att spela spel och diskutera viktig & oviktheter in på småtimmarna.

Hitta just din typ av fest i Stockholm. Oavsett om det är högljutt eller lågmäldt så finns det något för din smak. Så släng på dina finaste (eller mest bekväma) kläder, samla polarna (eller festprissarna) och gör dig redo för en kväll i dansens (eller spelvärldens) tecken.

Planerar du för idag, helgen eller månader fram? Du kan hur enkelt som helst filtrera din sökning efter datum och pris för att hitta partyt som passar just ditt schema och budget. Så fort du hittat ett kul event du vill gå på så ska biljettköpet bara vara några klick ifrån.

Redo att kolla in vilka fester Stockholm har att erbjuda?

Find events
svg
build

Få specialutvalda event direkt till din inkorg

Signa upp för Billettos nyhetsbrev för att få regelbundna uppdateringar och tips om aktuella event. Du kan förvänta dig exklusiva rabatter och förhandsvisningar för framtida konserter, reggaefester och mat pop-ups. Med hjälp av vårt nyhetsbrev kan din veckoplanering gå som en dans.

Signa upp för vårt nyhetsbrev