Online tjänst för biljettförsäljning. Skapad för dina event.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Online programvara för biljettförsäljning

Har du ett event på gång? Behöver du ett sätt att sälja biljetter till ditt event och registrera deltagare? Vi kan hjälpa till. Billetto är en biljettlösning för dina event - från affärskonferenser till yogakurser till pubcrawl. Du organiserar eventet; Vi ger dig en plattform för att sälja biljetter.


Vår gratis biljettjänst görs specifikt med tanke på eventarrangörer. Vi gör det enkelt och snabbt att sälja biljetter. Du kan vara igång på mindre än fem minuter. Så här kan du göra med Billetto:


  • Sälj olika biljettyper
  • Betalade biljetter? Kontrollera. Gratis biljetter? Inga problem. Matkuponger? Varför, naturligtvis. Oavsett vilken typ av biljett du vill sälja, så gör vår online-lösning det möjligt. Du kan till och med låta folk betala för sina biljetter på nätet och sedan hämta biljetterna på ett lokalt kontor du väljer.
  • Generera utskrivbara biljetter
  • Om du föredrar att dela ut fysiska biljetter kan du få en utskrivbar PDF-biljett skickad till din e-post. Dessa biljetter kommer att ha alla nödvändiga detaljer för att spåra och skanna vid dörren. Påtal om vilka...
  • Skanna biljetter under eventet
  • Med vår gratis mobilapp kan du skanna biljetter under eventdagen och hålla reda på närvaron. I sin tur kan dina gäster använda appen för att köpa biljetter och lagra dem säkert fram till eventet.
  • Spåra biljettförsäljning och mer
  • Vår biljettjänst låter dig också hålla koll på biljettförsäljningen - se hur många biljetter av varje typ som såldes och hur mycket intäkter du till exempel genererat. Om du behöver ytterligare insikter kan du enkelt integrera din eventsida med Google Analytics och Facebook Pixel.

Allt detta är kostnadsfritt för dig. Vi lever av en liten bokningsavgift som dina gäster betalar utöver deras biljettpris. Om dina biljetter är gratis betalar dina gäster ingenting alls.

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.