Hantera ditt evenemang. Enkelt, snabbt och gratis.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Program för evenemangshantering

Billetto ger dig gratis verktyg för att hantera och marknadsföra ditt kommande evenemang. På bara tio minuter kommer du att sälja biljetter, registrera RSVP: er och spåra ditt evenemangs prestanda.


Med vår programvara för evenemangshantering kan du:


 • Skapa
  Skapa din evenemangssida på under 10 minuter. Style den som du vill, lägg till bilder och video, välj de typer av biljetter du vill sälja och publicera sidan med bara några klick.

 • Främja
  Din händelsesida är optimerad för att se bra ut på alla enheter - mobil, surfplatta eller dator. Dela en länk till ditt evenemang eller bädda in det enkelt på din egen webbplats eller blogg. Ditt evenemang kommer också att listas på Billetto och ses av vårt aktiva samhälle med över 500 000 årliga biljettköpare.

 • Sälja
  Sälj betalda biljetter, varor eller matkuponger. Acceptera donationer, erbjuda gratis biljetter eller helt enkelt spåra RSVP. Dina gäster kan snabbt och enkelt köpa biljetter antingen på evenemangssidan eller genom en biljettwidget inbäddad på din webbplats. Vi behandlar betalningarna och accepterar alla större kreditkort.

 • Spår
  Få en klar överblick över hur ditt evenemang går. Spåra hur många biljetter som säljs och vem som köper dem i realtid. Du kan också begära valfria dagliga försäljningsrapporter som skickas till din e-post. Behöver mer? Integrera enkelt din evenemangssida med Google Analytics och Facebook Pixel för att få ytterligare insikter och skapa ommarknadsföringskampanjer.

 • Värd
  På dagen för ditt evenemang kan du använda vår gratis mobilapp för att skanna biljetter och få en snabb överblick över närvaron. Vill du gå på gamla skolan och skriva ut din gästlista? Exportera enkelt gästdata som en PDF-, CSV- eller XLS-fil (även kompatibel med Attendium ).

Billettos programvara för evenemangshantering är gratis att använda för alla evenemangsarrangörer. Nyfiken nog att ta det för en snurr?

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.