Event Management

Ta reda på hur Billetto kan hjälpa dig att organisera ditt event bättre: från biljettförsäljning till scanning i dörren.


Biljetthantering för dina event

Vi vet att det kan vara tufft med event management. Billetto finns här för dig - så att du inte behöver styra med växelkassor, egna biljettplattformar, eller för den delen behöver uppfinna hjulet på nytt bara för att du vill ha ett lyckat event.


Biljettscanning

Ditt event börjar i entrén, så se till att dina gäster får den ultimata upplevelsen. Scanna biljetter, navigera gästlistan, sälj biljetter i dörren och håll koll på vem som inte dök upp - på ett och samma ställe.


Maxa försäljningen av förköpsbiljetter

Nu har du snart all planering på plats och du börjar bli redo att dela ditt event med omvärlden. Innan du publicererar kan det dock vara bra att tänka över hur du maxar försäljningen fram till själva eventet.Marknadsföring av ditt event

Marknadsföringen av ditt event är nyckeln till succé. Här hittar du de senaste tipsen för att ta ditt evenemang till nästa nivå.Marknadsföringstips till arrangörer

Så nu har du alltså skapat en snygg eventsida, och finlirat inställningarna för biljetterna. Givetvis kommer ditt evenemang att bli en succé. Det är hög tid att börja att sprida ordet, men hur kommer du igång?


Marknadsföring via e-post

Att skicka ut nyhetsbrev med jämna mellanrum är ett superbra sätt att hålla dina följare uppdaterade. Det kan också vara en bra kanal för att ge dina mest dedikerade fans nyheter exklusiva nyheter och erbjudanden.


Marknadsföring via sociala medier

Sociala medier brukar vara den absolut bästa kanalen för att marknadsföra event. Oavsett vilka sociala medier du hänger på, borde dina följare kunna hitta dina fantastiska event där.Event management skal ikke føles som at jonglere med knive


Billetto har alle de værktøjer du skal bruge for at styre dit event. Alting samlet på et sted.

- Giv dit events unikke side et personligt præg
- Spred budskabet om dit event med indbyggede værktøjer til social deling
- Sælg billetter og sørg for at samtlige gæster kommer ind ad døren uden bøvl
- Opret den ultimative oplevelse med VIP adgangskoder

Du kan bruge alt det og meget mere lige nu. Helt gratis. Helt sikkert. Uden bindinger.


Dit næste event begynder her