Annonsera ditt event online

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Webbplats för eventannonser för dina event

Vill du annonsera ditt event online? Vi kan hjälpa till. Billetto är en webbplats som låter dig lista event gratis och till och med sälja eventbiljetter online. Få ditt event annonserat och sett av vårt aktiva samhälle - 500 000+ biljettköpare varje år - inom några minuter.


Det är lätt att komma igång: Skapa helt enkelt ett event, lägg till de typer av biljetter (gratis eller betald) du vill göra tillgängliga och välj en kategori som du vill att folk ska hitta ditt event under. Det är allt! Ditt event är nu live och redo att ses av potentiella gäster och biljettköpare.


Men det behöver inte stanna där. Din eventsida är noggrant utformad för att se fantastisk ut på alla enheter - mobil, surfplatta eller dator - och är byggd för social delning. Lägg bara till länken till din eventsida på Facebook, Twitter eller andra sociala mediekanaler för att människor ska registrera sig eller köpa biljetter.


Du kan kontrollera hur det går med din kostnadsfria eventannons när som helst. Se antalet sålda biljetter eller integrera din eventsida med Google Analytics och Facebook Pixel för att få detaljerad insikt.


Det är 100% gratis att annonsera ditt event och sälja biljetter. Om du erbjuder betalade biljetter, så betalar köpare en liten bokningsavgift utöver biljettpriset. Gratis event har inga avgifter. Du kan lista ditt första event på under fem minuter för att se hur enkelt det är. Nyfiken?

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.