hero-image

COVID-19 resurscenter för underhållningsbranschen

Hantering och skapande genom krisen

Vi förstår hur frustrerande COVID-19 utbrottet är för livebranschen. Därför jobbar vi ständigt på att hitta nya sätt för er att engagera ert nätverk under rådande förhållande. Den här sidan innehåller en rad idéer och förslag på lösningar. Vi jobbar också på att ta fram fler funktioner för att underlätta er anpassning till den nya verkligheten. Om ni har några förslag, önskemål eller är i behov av personlig support är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Åtgärder som ni kan vidta idag

Skapa en donationssida

Många arrangörer har skapat donationssidor till sina events eller verksamheter. Donationer kan också läggas till i gratis online-events. Bara lägg till en länk till donationssidan i er profil eller live video-beskrivning. Läs mer.


Skapa en takeaway-sida

Många restauranger och caféer har börjat erbjuda takeaway och leverans som komplement till sitt vanliga utbud. Att skapa en sida för att hantera onlinebeställningar tar bara ett par minuter. Läs mer. Läs mer.

Skapa en onlineevent-sida

Om ni håller ett onlineevent kan ni komplettera med en betalningssida på bara ett par minuter. Detta gör att ni kan samla in mer deltagarinfo, hantera betalningar, lägga in automatiska påminnelsemail med en länk till livestreamen – allt på samma ställe. Läs mer.


Billettos event- och sidmallar

Vi har samlat inspiration från några av våra arrangörer och skapat några mallar. Vi jobbar på att göra så att du kan kopiera alla mallar men för tillfället hittar du en guide för hur du kan återskapa dem i eventbeskrivningen.

Pay-as-you-go yogakurs online

Starta en kompletterande donations-/betalningssida för din livestreamade yogakurs. Samla in donationer eller betalningar före/under/efter kurstillfället. Testa mallen här.


Pop-up-butik

Starta en pop-up-butik/takeaway-sida. Gör dig redo för att ta emot beställningar på ca 5 minuter! Testa mallen här.


Zoom-webinarium

Starta en betalningssida för ditt Zoom-webinarium. Gör dig redo för att få dina första anmälningar inom 5 minuter! Testa mallen här.


Tutorials

Vi har satt ihop några praktiska tutorials för att komma igång med streamade onlineevents och få dem att funka med Billetto-sidor.

How to host a virtual event in Google Hangouts


How to sell tickets on Facebook


How to sell tickets to your Zoom meeting


How to use / schedule Facebook Live


How to do an Instagram Live


How to sell tickets to Facebook Live stream


How to stream your event/class on Facebook Live.

A complete beginner's guide to streaming your event or class on Facebook Live. Read it now