Missa aldrig ett sälj

Billettos kassaflöde i toppklass och automatiska remarketingverktyg kommer hjälpa dig att enkelt nå dina försäljningsmål.

Enkelt kassaflöde för en harmonisk kundupplevelse

Säg hejdå till långa, detaljerade formulär och flera olika steg för att slutföra din betalning. Vi erbjuder ett enkelt kassaalternativ för dina biljettkunder. Det tar bara några minuter att betala.

Fokus på kunden för bästa resultat

Under åren har vi bemästrat konsten med konvertering, och som ett resultat av detta får du garanterad avkastning. Vårt team testar ständigt nya kassaalternativ för att förbättra hela kundupplevelsen. Vårt effektiviserade feedback-system gör även att du som biljettkund kan komma med förslag.

Ett problemfritt sätt att förvandla onlinetrafik till försäljning

Med mejl vid övergiven kundvagn och remarketing-kampanjer via sociala medier, ser vi till att de potentiella besökarna behåller sitt intresse för ditt evenemang och beställer när de väl är redo.

Flera olika betalningsalternativ utan extra integration

Billetto erbjuder en mängd olika betalningsalternativ för dina biljettköpare, så du slipper ansluta ditt eget elektroniska betalkonto. Dina besökare kan betala med Paypal, MobilePay, Klarna med flera. Du kommer att få dessa betalningar med restrerande evenemangsutbetalningar.

Optimerad pop-up kassa för din hemsida

Det är enkelt att sälja biljetter på din hemsida med Billetto. Lägg enkelt till Billettos widget till ditt konto och låt dina besökare betala via ett pop-up fönster. Du kan dessutom anpassa utseendet så att det passar ditt varumärke.

Aktivera en väntelista för ett populärt evenemang

Aktivera en väntelista för ett populärt evenemang eller lägg till en väntelista för ett nytt evenemang för att skapa intresse. Du kan skicka ett mejl till de biljettkunder som finns på listan, när nästa omgång av biljetter blir tillgängliga.

Bäst resultat på valfri enhet

Billetto har ett standardkassaflöde som anpassar sig till olika enheter. Det betyder enkla köp utan krångel. Dessutom kan dina besökare komma åt biljetten i Billettos App.

Biljettförsäljningsflöde i toppklass

Skapa evenemang
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play