3 tips för en snyggare Billetto-profil

Stick ut i mängden med en schysst profil på Billetto! Skapa en brandad profil med karaktär, där du samlar alla evenemang du organiserar. Om du håller i event ofta kan du maxa din event-marknadsföring genom att dela din profil med dina följare.
Namn

Som standardinställning är det alltid din e-postadress som visas som ditt namn. Det kan vara en bra idé att ändra den till ditt företagsnamn, klubbens namn, eller ditt eget namn. Besökare kan då söka på din profil inne på Billetto, för att se alla event du arrangerar.

Bild

Har du en logga? Detta är det perfekta stället att ladda upp den, så att besökare känner igen dig med en gång. Om du inte har en logga kan du förstås ta en annan bild bara.

Omslagsbild

Använd omslagsbilden för att visa upp ditt nästkommande event, eller något annat som ger en känsla för vad du har på gång. Har du ingen bra bild? Vi har satt ihop en lista över de bästa ställena man hittar gratisbilder som inte suger.

Inspireras av proffsen


En fullständig Billetto-profil får dig som arrangör att se proffsigare ut och ger dig större möjligheter att marknadsföra dina event. Ta en titt på exemplena nedan, eller kolla in våra vänner på Birthdays, Monograph och Yung Club x Selfridges för inspiration.Har du inget Billetto-konto än? Kom igång nu.


Skapa ett event med Billetto.