Billettos ledning

Möt vår företagsledning, styrelse och investerare. Personer som dagligen med Billettos värderingar, anställda och tillväxt i åtanke.

Patrick Borre, CEO hos Billetto

Innan CEO Patrick Borre kom till Billetto, grundade och byggde han flera framgångsrika mjukvarur e-handelsplatser som Downton, Takeoffer och Danmarks största bloggnätverk, Bloggers Delight. Patrick leder Billettos globala tillväxt med fokus på produktinnovation, partnerskapsmöjligheter och insamling.

Martin Sørensen, COO hos Billetto

Martin Sørense tar användning av sin bakgrund som fysiker, ingenjör och managementkonsult för att accelerera output och visualisering av Billettos data för att underlätta för våra arrangörer att enklare få insikt om biljettköpare. Martin har övergripande ansvar för backofficefunktioner som finans, HR, juridik, data, rapportering och analys.

Martin Nørtoft, CSO hos Billetto

Martin har 17 års erfarenhet av säljledning. Han har tidigare varit chef för säljutveckling hos Grundfos och försäljningschef hos Telenor. Han har också grundat ett eget företag med 500 anställda som han sålde 2019. Martin har en MA i Buisness Communication och en Executive MBA från universitetet i Middlesex.

Investerare

VF Venture

VF Venture gör investeringar i danska företag som är dokumenterat framgångsrika. Fokus ligger speciellt på kärnkompetensområden inom IT, medicinteknik och industriteknik. Investeringarna ligger på allt mellan en och tre miloner euro och den nuvarande portföljen innehåller mer än 35 företag.

Investerare

Thomas Sehested

D68-partnern är Thomas, en entreprenör och trefaldig världsmästare i vindsurfing specialiserad i att bygga B2B-företag inom teknologi. Efter en framgångsrik karriär som vindsurfare grundade Thomas sin första startup DtecNet, och skapade därmed en global marknadsledare inom realtidsmediaintelligens och anti-piratkopiering. Med säte i Los Angeles växte företaget till över 100 anställda, och en klientlista som inkluderar de största mediaföretagen i världen, innan det 2010 förvärvades av MarkMonitor. Som en del av MarkMonitors managementteam lämnade Thomas MM för ThomsonReuters för 400 miljoner dollar och drev sedan TR:s avdelning för digital media i två år innan han började på GAN Integrity som medgrundare och styrelsemedlem.

Investerare

Concentric

Med fokus på europeisk teknikbransch investerar Concentric mellan en halv till fem miljoner euro i uppstartsfasen i tillväxtföretag. Som ledare är de väsentligt involverade i partnerskapet och motiverade att ta en proaktiv och praktisk roll.

Joe Cohen

Styrelsemedlem | Entreprenör | Affärsängel | Rådgivare

Joe är en framgångsrik ledare som har skalat upp såväl konsument-,nöjes- som fritidsverksamheter i både startup- och företagsmiljöer. Joe bidrar med unika färdigheter och djupa insikter till ledarskap, strategi, varumärke och drift. Han har lett utveckligen av framgångsrika företag i USA och Europa genom att bygga teams som visar prov på handlingskraft och vinnarkultur.

Jacob Bratting Pedersen

Styrelsemedlem | Partner i VF / Vækstfonden

Responsible for new investments and business development within the ICT portfolio. Former Partner of the venture company Northcap. Operational experience from several technology startups, most recently as COO for the ICT security company Secunia. Extensive experience with building up international sales organisations and the internationalisation of ICT companies. Work experience from e.g. the USA and Israel. Graduated MSc in Business Administration and Commercial Law with additional courses from INSEAD, Harvard and MIT. Ansvarig för nyinvesteringar och affärsutveckling i ICT-portföljen. Tidigare partner i bolaget Northcap. Operativ erfarenhet från flera teknik startups, allra senast som COO för ICT säkerhetsföretaget Secunia. Omfattande erfarenhet att bygga internationella säljorganisationer och internationalisering av ICT-företag. Arbetserfarenhet från exempelvis USA och Israel. MSc i affärsadminstration och handelsrätt med ytterligare kurser från INSEAD, Harvard och MIT.

Per Mikael Jensen

Styrelsemedlem | Koncernchef Altinget.dk |Mandag Morgen |Altinget.se

Fram till slutet av 2013 var Per Mikael Jensen chef för Metro International - en global tidningskoncern, ägt av investmentföretaget Kinneviks, som också äger MTG ( Viasat, Tv3, Tv1000). Mellan första maj 2006 till första augusti 2007 var Per Mikael Jensen CEO på TV 2 / DANMARK A/ S. Sedan första juli 2017 är han VD och CEO för mediehuset Altinget.dk, Altinget.se och Monday Morning.

Peer Bentzen

Styrelsemedlem | EVP Buisness Devolpment för Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen har byggt företag och tjänster för ledande företag som AOL, Microsoft, DPDHL i Europa, USA och Asien. Han har omfattande erfarenhet av ledarskap inom affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, produktutveckling och partnerekosystem för olika plattformar tillsammans med ledande partners (exempelvis Facebook, Linkedin, Twitter, Microsoft, Youtube, Salesforce, etc). I 18 år var Peer rådgivare och mentor åt olika startups i Amerika, Europa och Asien.

Mer än fyra miljoner användare världen över litar på oss

Billetto är Nordens ledande eventmanagement och annonseringsplattform betrodd av biljettköpare och eventarrangörerar över hela världen.

Anslut dig till Billettos arrangörs-community idag