Lyssna inte på oss

Vi skulle kunna överrösa er med lovord över hur bra Billetto är, men något annat vore väl kanske konstigt? Så lyssna inte på vad vi har att säga, utan ta istället en titt på vad våra arrangörer säger. Det värmer våra vinterkalla hjärtan.


Ne Pleure Plus

"Billetto hjälper mig att se professionell ut inför mina biljettköpare. Med Billetto kan jag vara säker på att gästerna betalar för biljetterna samtidigt som jag enkelt kan hålla koll på hur många som kommer till mitt event."

Annette Lolck

"Jag trivs med att använda mig av Billetto. Detta för att det är lättare att hantera mina event men också för jag snabbt kan komma åt min gästlista och det ger mig möjligheten att enkelt hålla koll på försäljningsstatistiken."

Nordic Growth Hackers

"Först och främst är det för att det bara fungerar väldigt bra. Det är lätt att lägga upp en länk till websidan. Det är lätt för biljettköparna att köpa biljetter. Och det är lätt för oss att hålla koll på hur många som faktiskt registrerar sig för vårt event."

International Theatre Stockholm

" Billetto är extremt användarvänligt och jättelätt att använda. Du kan enkelt sätta din personliga prägel på ditt event, vilket är toppen."

Är du redo att bli en i gänget? Det är helt gratis.

Kom igång nu