Arrangera kurser och event inom extremsport


Att arrangera kurser och event inom extremsport är lättare med Billetto. Skapa dina evenemang, sälj biljetter, registrera deltagare och promota eventen. Använd Billetto online för att komma igång med ditt event, och ladda ner Billettos app för att checka-in gäster och medverkande på dagen.


Kom igång nu, helt gratis

Varför Billetto?
GRATIS ATT ANVÄNDA

Billetto är gratis för alla arrangörer. Besökare betalar en liten avgift för varje biljett.LÄTT ATT SKAPA

Du slipper koda, och vår plattform gör det enkelt att skapa, dela och administrera ditt event mer effektivt.


REDO ATT DELA

Skapat för att delas. Lägg upp dina event på sociala medier, din blogg eller hemsida.

Verktyg
ALLA EVENT PÅ SAMMA STÄLLE

Använd en skräddarskydd widget för att länka till alla dina event och kurser, även när evenemanget har lagts upp under en annan Billetto-profil.FLEXIBEL HANTERING AV UTRYMME

Vill du begränsa antalet deltagare per kurs och event? Du väljer själv antalet tillgängliga platser så ni inte blir för många.


EXTRA INFORMATION OM DINA DELTAGARE

Lägg till extra informationsfält vid registrering för att samla in värdefull information om dina gäster.


BILJETTFÖRSÄLJNING TILL DITT EVENT

Lägg till biljetter så att dina gäster kan boka sin plats i förväg. Vi tar emot betalning med bank- och kreditkort.MOBILOPTIMERAD EVENTSIDA

Din eventsida kommer att se bra ut, oavsett var den visas. Och det är förstås enkelt för dina deltagare att köpa biljett både via mobilen och datorn.COMMUNITY FÖR ATT UPPTÄCKA EVENT

Gå med i vår community, som består av passionerade arrangörer och dedikerade gäster. Dela ditt event & kika igenom andras evenemang.


KOSTNADSFRI MOBILAPP

Scanna biljetter, registrera deltagare och få statistik om ditt event med Billettos app.


EXPORTERA DATA OM DINA DELTAGARE

Exportera din gästlista och annan data i CSV eller andra format. Närsomhelst.Pålitlig support


Behöver du hjälp att skapa ett event? Har du frågor kring ett evenemang som du redan publicerat? Supporten på Billetto finns till för dig. Kolla gärna igenom våra FAQ's i vårt hjälpcenter, eller hör av dig till oss direkt om du vill prata med en livs levande person.

Feature highlight
ALLA EVENT PÅ SAMMA STÄLLE

Använd Billetto-widgeten för att länka till alla dina event på din blogg eller hemsida. Den interaktiva widgeten visar alla event under din profil och uppdateras automatiskt. När du lägger upp ett nytt event syns det alltså direkt på din sida också.
Vad tycker andra arrangörer?
Passar för små verksamheter

Vi är en mindre idrottsförening, och för oss gick det snabbt att komma igång med biljettförsäljningen. Inbetalningarna gick smidigt, och vi kunde hålla koll på alla registrerade deltagare i översikten.


Jesper EriksenPerfekt för arrangörer

Att arrangera ett event är hur lätt som helst! Det är enkelt att skapa själva eventsidan, och det finns en massa möjligheter. Testa själv - du kommer inte att bli besviken.


Kasper SkauSuperbra service

Som arrangör är jag mer än nöjd efter att ha samarbetat med Billetto. Att låta dem ta hand om biljettförsäljningen till mina event gör livet mycket lättare. Dessutom får jag alltid snabb, personlig och proffsig service när jag kontaktar deras support.


Rita Christina BizaKom igång med dina event och kurser inom extremsport


Skapa ditt första event