Ditt evenemang på språng

Alla Billettos funktioner i din ficka

Ta ditt evenemang live med bara några få klick

Använd Billettoappen för att skapa evenemang när du är på språng. Det krävs bara några få klick och du är redo att hålla i ditt nästa evenemang.

Håll ett öga på din försäljning och dina kampanjuppdateringar

Få tillgång till omfattande data för ditt evenamang på ett och samma ställe. Håll koll på biljettförsäljning, kampanjresultat, incheckningar, gästlistor med mera.

Skapa ett online-biljettkontor

Sälj biljetter vid entrén med Billettoappen. Skapa ett online-biljettkontor på din mobil eller laptop och sälj biljetter på plats på evenemanget. Biljettkunderna får en biljett och du har din försäljning på ett och samma ställe.

Checka in besökare vid entrén

Använd Billettoappen som en interaktiv gästlista för att checka in folk eller använd den för att scanna biljetten i entrén. Billettos gästlista uppdateras regelbundet, så om du har några sista minuten-köp kommer de automatiskt att dyka upp i appen.

Allt en besökare behöver

Dina besökare kan också använda sig av Billetto Appen. De kan köpa biljetter, upptäcka fler av dina evenemang och spara sina biljetter. När kunden köper en biljett hos Billetto läggs den automatiskt till i mobilappen. Så även om de öppnar appen för första gången så finns biljetten redan där.

Få ditt evenemang att växa med Billetto

Skapa evenemang
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play