hero-image

Inspiration till Alla hjärtans dag

hero bg

Snart är Alla hjärtans dag här. Vi har idéerna till denna speciella dag, varesig du är en van arrangör, eller bara är sugen på att dra ihop en fest.


Festidéer för singlar

MÖT DIN MATCHING


Folk matchar på Tinder, Happn och en hel rad andra dating-appar, men frågan är hur många som faktiskt tar sig tid att träffas. Samla alla i en lokal, och få igång dem att swipa. Tips: Ge bort en gratis drink till alla som matchar, så kanske fler tar mod till sig.


GÖR DET MED SPEED


Är du inte så sugen på att hålla en fest där alla är fullt upptagna med sina telefoner? Håll i en kväll med speed-dating istället. Det kommer garanterat att få folk att snacka med varandra, varesig de vill eller inte. Det är ju oavsett upp till var och en! Tips: Se till att alla vet vad spelreglerna för kvällen är, så känner de sig lite mer hemmastadda och trygga när de kommer.


Information om dina gäster på ett och samma ställe


Samla in extra information om dina gäster med obligatoriska fält.Ta reda på exakt hur många som kommer på ditt event.Använd en interaktiv gästlista för att hålla styr på deltagarna.


Festidéer för par

FILM + MAT

Detta är det givna valet för alla kärlekspar där ute, så se till att göra det till något extra. En romantisk film och middag? En romantisk film och champagneprovning? Matcha filmen, maten & drycken, så att de passar ihop. Tänk filmen The Lobster och middag med hummer. Tips: Ha gärna koll på om din bättre hälft är skaldjursallergiker eller inte.


DANSKURS

Om du är danslärare, så är detta tiden på året du kan locka en massa par att gå på dina kurser. Om du driver ett uteställe, hyr in en danslärare för en snabbkurs och en DJ som paren kan dansa loss till med sina nya skills. Tips: Kör en temakväll - vi tänker såklart Dirty Dancing eller någon annan film (beroende på hur avancerad dansstil du har).


Administrera ditt event på bästa sätt


Hur många får ni plats med på ditt uteställe? Håll koll på hur många gäster som kommer med förköpsbiljetter.Var en bättre värd. Använd informationsfält så att dina gäster kan anmäla allergier och annat på förhand.Undvik köer. Scanna biljetter och checka in gäster med vår smartphone-app.


Eventidéer för skeptikerna

DEN 13 FEBRUARI

I år faller den 13 februari på en lördag, vilket såklart ger möjlighet att hålla en oförglömlig fest. Dina gäster får dessutom då hela söndagen att sova bort bakfyllan, och därmed glömma bort allt vad har med Alla hjärtans dag att göra. Tips: Strunta i dekorationer i hjärtform, och håll en fest som är mer går mer i agnostikernas spår, snarare än att hålla en fest för de som är anti.


"SHAKE IT OFF" PARTY

Håll en dundrandes fest där dina gäster får skaka av sig det gamla (läs de gamla exen), med ett stort dansgolv. Tips: Ha en drink för de med brustet hjärta. Bjud på en drink om någon vågar riva i sönder en bild på sitt ex. Eller bjussa på en runga shots om någon till och med tar bort exets telefonnummer i mobilen.


Få upp hettan inför evenemanget


Fånga dem tidigt med Early Bird-biljetterFå dem att känna sig specialla. Ge bort en goodie-bag eller en gratis drink till de som köpter biljett tidigt.Extraförsäljning. Lägg till mat- & dryckeskuponger eller annan merchandise på eventsidan.


pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.