Vi inspirerar människor att gå ut mer

Billetto är den ledande marknadsplatsen för subkulturevenemang i Norden. Vi kopplar ihop biljettköpare till alternativa event och främjar kulturell mångfald genom att stödja alternativkultur – det som gör människor till människor.

Ett community för biljettköpare

Under de senaste 12 åren har Billetto växt till att ha 3+ miljoner användare. Bli en del av vårt community för biljettköpare och få uppdateringar om vad som händer i din stad. Eller upptäck event i andra städer när du reser. Upptäck och upplev något nytt genom evenemangen på Billetto.

Är du eventarrangör?

Billetto är mer än bara ett verktyg för att sälja biljetter. Ja, vi förser dig med en komplett plattform för biljettförsäljning och eventannonsering. Men vi vill också att du följer med oss på vårt uppdrag att främja ett community av subkultur. Vi vill uppmuntra människor att uppleva något nytt – oavsett om de känner för att gå ut eller stanna hemma och vara online.

Vi investerar i subkultur som ingen annan

Vi har samlat vår omfattande kunskap om annonsering och marknadsföring och packat in den i vår funktion Billetto Advertising. Vi investerar i ditt event. Du behöver bara klicka på en knapp, så skapar vi automatiskt alla möjliga annonser och rekommendationer som ditt evenemang behöver. Det innebär riskfri annonsering för dig.

Köp en biljett – öppna dina sinnen

Vi är stolta över att kunna säga att vi har en av branschens enklaste och tydligaste upplevelser när det gäller biljettköp. Massvis av lokala betalningsmetoder? Check. Inga långa formulär för personuppgifter? Check. Pappersfria biljetter? Check. Allt detta är bara grädden på moset, där moset är ett oslagbart urval av ovanliga och förtjusande event. All of this is on top of the best selection of odd and delightful events.

Upptäck

Billetto är verkligen evenemangvärldens Netflix. Upptäck unika event du aldrig hade hittat annars.

Smidigt

Vi erbjuder lokala betalningslösningar och pappersfria biljetter. Kort sagt är allt så smidigt som möjligt.

Håll dig uppdaterad

Håll koll på de coolaste nya eventen och spännande upplevelser i din stad. Med Billetto går du inte miste om något.

Följ, spara och dela

Följ dina favoritarrangörer, spara event du vill gå på, och dela dem med dina vänner för att börja planera upplevelser ihop.

Mer än bara en plattform för biljetter

Billettos API kopplar ihop dig med partners i världsklass och avancerad teknik så att du får ut det mesta av din eventhantering.

Lösningar rotade i kod och design

Billetto är biljettplattformen med marknadsföringsapplikationer som sätter intäktsdata i centrum för dina event.

Ett community för biljettköpare

Biljettköpare kan upptäcka event, köpa biljetter direkt, och checka in snabbt och smidigt med mobilen.

Lösningar för biljettsäljare

Betalningsplattform med applikationer för att hantera intäkter, skydda mot bedrägeri och med möjligheten att expandera internationellt.

Betalningsplattformar

I kärnan av vår verksamhet ligger en kraftfull betalningsmotor som gör det enkelt att ta emot betalningar inom EU.

Infrastruktur

Eftersom vår infrastruktur är molnbaserad skapar det tillförlitlighet, skalbarhet och säkerhet för våra användare.

Biljettplattform med självservice för arrangörer

Billettos plattform låter eventarrangörer organisera, sälja, marknadsföra, annonsera och hantera eventbiljetter och medlemskap.

Biljettplattformen för arrangörer av subkultur

Sälj biljetter

En plattform som låter eventarrangörer sälja biljetter på nätet, i mobilen, via biljettkontor, i lokalen eller offline.

Marknadsför

En plattform för att hitta en ny publik och marknadsföra ditt event till rätt köpare, var de än befinner sig.

Annonsera

Vi vet hur man navigerar sociala medier. Vår riskfria Billetto Advertising snabbar på arrangörers biljettförsäljning och når ut till en större publik.

Hantera

Vi ger eventarrangörer en komplett verktygslåda för att hantera kunder, event och ekonomi, så att de kan lyckas med sina event och sin biljettförsäljning.

Vi är inte robotar

Vi är jordnära, mänskliga och ärliga. Vill du jobba med oss och gå med i vårt uppdrag att uppmuntra folk att gå ut mer? Hör av dig till oss. Bli en del av Billetto!
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play