Håll koll på dina event var du än är

Med Billettos Event Manager har du allt du behöver för att ta dina event till nästa nivå. Med iOS-appen får du dessutom det lilla extra:

  • Håll koll på biljettförsäljningen dygnet runt
  • Scanna biljetter
  • Hantera gästlistor
  • Använd flera enheter samtidigt
  • Dela din arrangörskod så att fler kan scanna biljetter samtidigt, utan att ha tillgång till ditt Billetto-konto
  • Sälja biljetter i dörren med manuellt genererade biljetter i webbversionen


Se över biljettförsäljningen närsomhelst

Du är busy. Vi fattar. Alla arrangörer har fullt upp när det är dags att dra igång stora evenemang, och det är många bollar som ska hållas i luften samtidigt. Därför har vi gjort det enkelt för dig att se över biljettförsäljningen i Event Managern, var du än befinner dig.Biljettscanning - enklare än någonsin

Event Managern tar streckkoder i alla format och storlekar, och scannar en biljett på mindre än 0.30 ms med en extern USB-scanner. iOS-appen tar 10-15 streckoder/minut i runda slängar. Bara hör av dig till oss om du vill att vi visar hur det går till!


Håll koll - på webben eller i appen

Du får mer eller mindre samma funktionalitet i appen som du får på webbversionen av Event Managern, alltså spelar det ingen roll om du sitter vid datorn eller kikar i mobilen. Den enda skillnaden? Möjligheten att sälja biljetter kontant, eller med en extern kortmaskin finns ännu inte att tillgå i appen. Oroa dig inte - det är bara att logga in på datorn eller surfplattan för att ha det fixat.Kom igång genast genom att logga in på ditt konto, där du hittar din unika arrangörskod under din profil - eller genom att ladda ner appen från iTunes. Sa vi förresten att Event Managern är gratis för alla Billetto-arrangörer? Varsågod.


Bara skriv ett par rader till oss på info@billetto.se om du vill ha mer information om vår Event Manager, eller om du bara vill snackas vid..Prova vår Event Manager för iPhone och iPad nu

Ladda ner Billetto-appen