Håll koll på dina event var du än är

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Med Billettos Event Manager har du allt du behöver för att ta dina event till nästa nivå. Med iOS-appen får du dessutom det lilla extra:

  • Håll koll på biljettförsäljningen dygnet runt
  • Scanna biljetter
  • Hantera gästlistor
  • Använd flera enheter samtidigt
  • Dela din arrangörskod så att fler kan scanna biljetter samtidigt, utan att ha tillgång till ditt Billetto-konto
  • Sälja biljetter i dörren med manuellt genererade biljetter i webbversionen

Se över biljettförsäljningen närsomhelst

Du är busy. Vi fattar. Alla arrangörer har fullt upp när det är dags att dra igång stora evenemang, och det är många bollar som ska hållas i luften samtidigt. Därför har vi gjort det enkelt för dig att se över biljettförsäljningen i Event Managern, var du än befinner dig.


Biljettscanning - enklare än någonsin

Event Managern tar streckkoder i alla format och storlekar, och scannar en biljett på mindre än 0.30 ms med en extern USB-scanner. iOS-appen tar 10-15 streckoder/minut i runda slängar. Bara hör av dig till oss om du vill att vi visar hur det går till!


Håll koll - på webben eller i appen

Du får mer eller mindre samma funktionalitet i appen som du får på webbversionen av Event Managern, alltså spelar det ingen roll om du sitter vid datorn eller kikar i mobilen. Den enda skillnaden? Möjligheten att sälja biljetter kontant, eller med en extern kortmaskin finns ännu inte att tillgå i appen. Oroa dig inte - det är bara att logga in på datorn eller surfplattan för att ha det fixat.


Kom igång genast genom att logga in på ditt konto, där du hittar din unika arrangörskod under din profil - eller genom att ladda ner appen från iTunes. Sa vi förresten att Event Managern är gratis för alla Billetto-arrangörer? Varsågod.


Bara skriv ett par rader till oss på info@billetto.se om du vill ha mer information om vår Event Manager, eller om du bara vill snackas vid..

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.