hero-image

11 snygga eventbilder som funkar

hero bg
1. Mat: Monograph

Minimalistiskt, delikat och rakt på sak - allt du kan förvänta dig av en matklubb med japanskt tema. Högupplösta bilder på välpresenterad mat väcker helt enkelt aptiten hos de allra flesta.


2. Sport: Gongbad med tända ljus

Högupplösta bilder av platsen för aktiviteten funkar bäst här, eftersom deltagaren får en känsla för hur intimt eller socialt eventet blir. Bonuspoäng för bilder som visar deltagare in-action.


3. Musik: Eleanor Friedberger + Chris Cohen

De allra flesta artister har schyssta pressfoton i hög upplösning. Använd dem. Om du tänker använda postern för eventet, använd då den delen av postern som inte har någon text eller grafik.


4. Underhållning: Murder Mile Walks

Denna bilden funkar på många sätt: den är social, den visar att folk har kul tillsammans, den är hög upplöst (vi kan inte säga det nog) och den visar vad eventet går ut på. Bonustips: om du har flera av samma event behöver du bara en bild, som dina besökare lör sig at känna igen.


5. Utekväll: The Blitz Party

Bilder på folkhav, fest och galenskaper funkar självklart för klubbkvällar och nattliv. Folk vill helt enkelt få en känsla för vad de kommer att uppleva på ditt event. Anlita en professionell fotograf till ditt första event, så har du högupplösta bilder att marknadsföra nästa event med. Bonustips: du kan också lägga till bilder av lokalen, DJ's och andra artister i eventbeskrivningen.


6. Teater: Flamenco Blues

Ge din publik en liten förtitt av teaterföreställningen: en bild från genrepet eller en skådespelare i full mundering funkar bäst.


7. Konst: London Design Festival

Det är bara att gå loss med kreativiteten, det är ju trots allt ett konstevent. Här har du alla chanser i världen att illustrera ditt event på bästa sätt, och högst sannolikt har du ett helt gäng med högupplösta bilder på lager.


8. Utomhus: North End Road Höstmarknad

Håller du i ett event utomhus? Välj en eventbild som visar området, gärna högupplösta foton från tidigare tillfällen, eller event som hållts på samma ställe.


9. Konferens: ad:tech

Grafik funkar bra för konferenser, särskilt om du har ett brand som många känner igen. Som alltid, bara se till att grafiken är högupplöst och att den har rätt format.


10. Kurs: London Terrarium

Om kursen handlar om att skapa något särskilt, kan det vara en bra med en bild som visar upp slutresutatet: som London Terrarium gjort. Är det en mer klassisk kurs med föreläsningar? Visa en bild på publiken. Självklart kan du ha en bild på självaste föreläsaren också.


11. Välgörenhet: Sjung för Syrien

En bra bild till välgörenhetsevent kan illustrera vad föremålet med insamlingen är: exempelvis att hjälpa syrier i nöd.


Vill du ha mer?

5 steg för en snygg eventsida

En snygg eventsida kan göra hälften av jobbet åt dig - genom att locka intresserade att faktiskt köpa biljetter. Däremot kan en slarvig eventsida ha motsatt effekt - och det vill vi ju inte.


Läs guiden
De bästa sidorna med royaltyfria bilder

Nuförtiden är det inte särskilt svårt att hitta snygga, proffessionella bilder i hög upplösning. Att hitta något som passar just till ditt event kan såklart vara lite klurigare. Vi hjälper dig på traven med vår guide som listar de bästa sidorna.


Se listan
11 eventbeskrivningar du borde kopiera

Tunghäfta och skrivkramp på en och samma gång? Man behöver inte vara författaraspirant för att knåpa ihop en talande eventbeskrivning. Hämta inspiration från arrangörerna med de bästa beskrivningarna, så kommer du snart igång.


Läs mer
pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.