Guide till eventplanering:

Scanna biljetter

Skapa event

Ditt event börjar i entrén, så se till att dina gäster får den bästa och mest effektiva upplevelsen. Scanna biljetter, kryssa av på gästlistan, sälj biljetter direkt i dörren, håll koll på vem som inte dök upp - allt på ett och samma ställe.


Säkert. Strukturerat. Inga specialkunskaper krävs.


Biljetthanteringen borde vara så enkel som möjligt, så att du kan använda den energin till andra viktiga saker. Att scanna biljetter är den säkraste metoden för att få dina gäster genom dörren: du slipper hålla koll på en milslång gästlista, ingen information saknas och vem som helst i bland din personal kan göra det.


När ditt evenemang kickar igång vet du exakt hur många som är där redan, och hur många fler som kan tänkas dyka upp. På så sätt kan du också fördela din personal bättre. Har nästan alla gäster kommit? Då behöver du kanske bara en person i dörren.


Biljettscanning + Gästlista = Bästa kön


Nu tänker vi oss den omvända situationen: du är gäst, dyker upp i dörren och arrangören ber dig att hitta ditt namn på gästlistan som ligger utspridd framför dig så att du till sist kan kila in på evenemanget. Har de skrivit ner ditt förnamn, eller efternamn, eller var det ditt smeknamn? Du minns inte. Pinsam stämning. Några minuter senare hittar du dig själv på listan, men tycker ändå att det hela grejen känns lite obekväm och givetvis undrar du varför arrangören använder sådana uråldriga metoder. Och varför slösar de så mycket papper?


Gissa vad? Folk gillar att känna sig speciella. Att välkomna dem med namn känns mer personligt, snarare än att be dem hitta sig själva på listan. Öppna gästlistan i appen, skriv in deras namn och du har bockat av dem på mindre än sekunder. Minsta ansträngningen för maxat resultat.


Framtiden är papperslös. En klassisk win-win situation.


För en ännu smidigare upplevelse vill du kanske uppmuntra dina gäster att ta med biljetten i sin smartphone. Med största sannolikhet har de en, men det beror såklart på vilken slags publik de tillhör. Elektroniska biljetter är sällan fejkade, och blir sällan borttappade, vilket ger dig ännu en boll på din planhalva - eftersom du slipper att lägga ner onödig tid i dörren. Och om dina gäster köpte biljett i sista stund, så behöver de inte stressa över att skriva ut den.


Mindre papper, mindre strul, mindre skräp - alla vinner.


Skaffa Billetto Event Manager-appen


Billettos app fixar allt det ovanstående åt dig, helt och hållet genom din iPhone eller iPad. Scanna biljetter, hitta snabbt i gästlistan om gästen glömt sin biljett och håll koll på alla gäster som scannats in om det skulle uppstå någon situation.


Ditt event börjar här

Skapa event

Skapa en snygg eventsida på mindre än 10 minuter - med gratis eller betalda biljetter

Promota & dela

Dela ditt event på sociala medier eller använd vår widget för att sälja direkt från din hemsida

Häng med i statistiken

Få daglig statistik över dina siffror, och se var din trafik kommer ifrån med Billetto Insights

Gå med i vår community

Lägg till ditt event i en kategori på Billetto för att fler ska upptäcka vad du har på gång

Undvik köer

Dina gäster gillar inte att vänta - använd Billetto-appen för att checka in gästerna på eventet

Använd gästlistan

Ladda ner din gästlista på Billetto, så att du kan kontakta dina gäster när du har ett nytt event på gång

Skapa event