Tips, råd och checklistor - här finns allt du behöver veta om eventplanering och mer därtill.


Eventplanering med Billetto

Jobba med oss på Billetto så har du biljettförsäljningen kirrad. Istället kan du fokusera på att promota, planera och faktiskt genomföra ditt event. Läs mer om hur du planerar ditt event på bästa sätt med Billetto.


Biljettscanning

Ditt event börjar i entrén, så se till att dina gäster får den ultimata upplevelsen. Scanna biljetter, navigera gästlistan, sälj biljetter i dörren och håll koll på vem som inte dök upp - på ett och samma ställe.


Marknadsföring av ditt event

Du har redan planerat ditt event minutiöst, så nu är det förstås dags att börja nå ut till dina gäster så att de vet om att du har något riktigt spännande på gång.


Checklista för event

Vi har satt ihop en praktisk checklista som du kan använda till ditt event, stort som litet. Summan är den samma: planera iförväg så slipper du oroa dig under själva eventet.


Tips till bästa eventplaneringen

Varje event är unikt, precis som det ska vara. Dock finns det några principer som är återkommande, och som kan vara bra att ha i bakhuvudet nästa gång du sätter igång med din eventplanering.


Planera din nyårsfest

Nyårsafton är förmodligen årets största festkväll, och då gäller det att planera noga. Billetto kan hjälpa dig att sätta ihop ett event, sälja biljetter och rikta marknadsföringen till din publik, och dessutom få in gästerna på festen utan långa köer.

Hur du skapar ett nytt event

Skapa ditt event hos Billetto idag och upptäck alla våra fördelar. Här är några av våra funktioner som du får tillgång till


Skapa en onlinebutik för biljettförsäljning

Som arrangör är din marknadsföring online med säkerhet riktad mot att få folk att besöka din webbsida så att de kan hålla koll på dina evenemang. Det kan vara allt från en Wordpress-sida, en Tumblr-blogg eller liknande.


Sälj biljetter via din hemsida eller blogg

Med en inbäddad IFrame kan du nu sälja biljetter direkt på din hemsida eller blogg. Vi hjälper dig gärna att komma igång, så här har du en snabb genomgång så att du vet hur widgeten ser ut (snygg såklart), vad den gör (allt du behöver) och hur du aktiverar den för dina egna event nu.

Första steget på vägen till ditt nästa event


Alla resor känns långväga fram tills att du tar det första steget. Skapa ditt första event idag för att se hur enkelt det är att göra en idé till verklighet med de rätta verktygen.

Skapa ett utkast, lägg till biljetter (eller gratisbiljetter), skapa VIP-åtkomst och hantera din gästlista - alla dessa tjänster är tillgängliga för dig, oavsett tid på dygnet.

Det är bara din idé som saknas.


Sätt igång och planera ditt event