Vi vet att det är svårt att vara arrangera events. En föredragshållare kan bli sjuk i sista sekunden, kaffemaskinen kanske går sönder eller toaletterna kan vara ur funktion. Det sista du behöver då är att lägga massor av tid på administrera biljetter, biljettförsäljning i dörren eller biljetthanteringssystem.

Billetto är här för att hjälpa dig - så du inte behöver oroa dig för om du har växelkassan redo, slipper utveckla ditt eget biljett system och så du inte behöver uppfinna hjulet på nytt bara för att du vill skapa ett fantastiskt event.

Det är därför Billetto erbjuder så mycket mer än bara biljetthantering. Faktum är, att alla våra events kan hjälpa ditt att uppnå följande:


Nå ut till alla med Billetto

Skapa event


Framgångshistorier


Billetto har under flera år använts av många framgångsrika arrangörer:


The Color Run
Red Bull
Vice
Protein

DU?


Vi samarbetar med The Color Run, Red Bull, Vice Inc.,The Color Run, Luger, Nöjesguiden, Slakthuset (Stockholm), Bröllopsfeber, Comic Con, Red Bull, Trädgården, Slagthuset (Malmö), och många andra...Det är lätt att använda Billetto

Skapa event


Biljetthantering


Innan du kan registrera deltagarna för ditt event är det såklart några saker du först måste göra:

Varje biljett är registrerad i Billettos system och du kommer kunna se hur din gästlista växer allt eftersom att biljetterna säljs.

Glöm inte att fylla i dina kontouppgifter åt Billetto så du kan ta emot dina biljettintäkter, du tar emot betalning några dagar efter att ditt evenemang har genomförts.


Priser och avgifter


Billetto gör det enkelt att börja sälja biljetter till ditt event och det kostar dig som arrangör ingenting alls. Vi får vår del från den lilla avgift som dina gäster betalar utöver biljettpriset. Kolla in
våra aktuella priser, och kom ihåg att det är upp till dig som arrangör att bestämma om avgiften är inkluderad eller ett tillägg till biljettpriset.


Som du kan se från eventen på Billetto finns det inga begränsningar på vad du kan sälja biljetter till, allt du behöver göra är att sätta igång.Mer än bara biljetter

Skapa event


Andra Billetto Tjänster


Billetto växer snabbt eftersom både våra arrangörer och våra biljettköpare är nöjda med vår plattform. Likväl, har vi hittat några andra tjänster som gör dig ännu nöjdare. Vi kan t. ex.:


Sätt igång nu

Skapa event