Webbinarium: Innovera din egen kompetensutveckling (Saco)

Sep 18 2020 12:00 - 13:00

Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare.

Utmaningarna är många, möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovationskraften inom lärande och utveckling fullständigt exploderat. Den här inspirationsföreläsningen visar hur det livslångt lärande kan göras konkret och smart genom Upskilling och Reskilling. Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.


En del av Akademikerveckan

Saco samlar Sveriges akademikerförbund, däribland fackförbundet DIK. Under Akademikerveckan så har du som redan är medlem i DIK eller är intresserad av att bli det, möjlighet att få veta mer om medlemskapet, hur du kan vara med och påverka din arbetsplats, samt gå på spännande webbinarium.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox