Viktoria Tocca - Kilafors Biografteater

Sep 12 2015 19:00 - 20:30

Biograf Teatern, Stationsgatan 11, 82330 Kilafors

Välkommen till en vacker konsert med musikalpärlor, svenska klassiker och Viktorias egen, internationellt prisbelönta musik!

VIKTORIA TOCCA (ogift Krantz) är en internationellt prisbelönt sångerska och låtskrivare med rötterna i Hälsingland och en gedigen musikalkarriär i bagaget. Hon har spelat huvudroller i några utav världens största musikaler, så som Christine i Andrew Lloyd Webbers "The Phantom of the Opera", Sissi i "Ludwig II" och "Evita".

Efter att ha vunnit Hollywood Music in Media Awards 2011 för låten “Dark Waltz,” följde 14 Indie Music Channel Awards (IMCA) 2012 and 2013, bl.a för “Artist of the Year" och rivstartade en karriär i USA.
2014 vann hon Hollywood Music in Media Awards igen, den här gången för sin hitlåt “We’re Still Young”, som också klättrade till nummer tre på amerikanska Billboard-listan 2014!

Viktoria har hittills släppt fyra album och turnerat i både Europa, USA och Asien. Hennes musik kan liknas vid samma klassiska crossover stil som Sarah Brightman och Josh Groban, men med tydliga inslag av amerikansk country/pop och en framträdande svensk ton.

Vuxen

Not Available

Barn t.o.m 12 år

Not Available