Top 1 Network Sverige Online Video Conference Business Networking Meeting

11 maj 2020 16:30 - 28 dec 2020 18:00

Top 1 Network Sverige Online Video Conference Business Networking Meeting

Top 1 Network är ett internationellt referensnätverk, normalt så hålls alla möten på engelska men detta möte är för alla svensktalande.
Mötena hålls online i en videokonferens där alla deltagare syns med video för att ge en så verklig upplevelse som möjligt utan att träffas fysiskt.

På mötet får alla presentera sig, presentationen följer en förutbestämd agenda och ska besvara sex fördefinierade presentationsfrågor under högst tre minuter. (Se frågorna längre ner i denna text:)

SYFTE

Det huvudsakliga syftet med Top 1 Network är att marknadsföra varandra med affärskontakter och referenser till personer i våra egna personliga såväl som professionella nätverk. Därigenom så gör vi oss till ett referensverksamhetsnätverk vilket skiljer Top 1 Network från de flesta andra affärsnätverk, där man knyter kontakt med en person i taget och uteslutande med den person som man pratar med för tillfället.

För oss är det bara en bonus att vi kan göra affärer med varandra (men inte huvudsyftet).

KOSTNAD

Kostnaden för att delta i ett möte är normalt 200 SEK men på grund av rådande omständigheter i världen betalar du endast 100 SEK för mötet under en begränsad tid, för att erhålla rabatten, Ange kampanjkoden NYKONJUKTUR20 vid registrering innan du väljer biljett så betalar du endast 100 SEK för mötet.

OBS! VIKTIGT! När du registrerat dig så skickar vi en pinkod till din epost som du behöver för att komma in på mötet.

Medlemmar betalar inte en närvaroavgift och kan delta i så många möten som de vill varje vecka (på engelska & svenska) och de har alltid förtur till de begränsade platserna vid varje möte så länge de har registrerat sig till mötet. För att bli medlem måste du fylla i en ansökan om medlemskap och betala den årliga medlemsavgiften på 10.000 SEK + moms för ett enskilt medlemskap eller 15.000 SEK + moms för ett dubbelt medlemskap som kan delas mellan två personer från samma företag.

BARA FÖR MEDLEMMAR: Som medlem kan du även fritt besöka alla andra videomöten som arrangeras genom vår moderplattform EQ Meet (www.eqmeet.com) på svenska och engelska med allt från morgonmöten (Morning Habit Meet) för att få bästa start på på dagen, till gruppcoachingar och allmänna möten indelade efter ålder och intressen.

MÖTESDETALJER

Plats: Zoom Online Video Conference Room ID: 230 208 7488, du kan också logga in direkt till mötet med den här länken: https://zoom.us/j/2302087488, för att vara med på mötet så behöver du också en pinkod som du får när registrerar dig för att vara med på mötet, klicka på denna länk för att komma till registrering:
Läs mer om hur du deltar i ett videomöte under den sista rubriken "HUR STARTA VIDEOMÖTE".

Kostnad: 200 SEK, specialerbjudande under begränsad tid endast 100 SEK, medlemmar deltar i alla möten gratis.
Ange kampanjkoden NYKONJUKTUR20 vid registrering innan du väljer biljett för att erhålla rabatten.


OM MÖTET

MÖTESAGENDA, DEL 1:

Moderator öppnar mötet med att läsa nätverkets grundstenar för hur alla deltagare skall bete sig och agera under mötet.

Topp 1 Networks tre grundstenar:

1). Vi lever med ett "Value First" mindset och försöker alltid att hjälpa varandra till framgång.

2). Vi är toleranta med ett öppet mindset och ett positivt sinne gentemot andra deltagare.

3). Vi klär oss alltid för framgång och agerar som att vi tillhör.

MÖTESAGENDA, DEL 2:

Varje deltagare presenterar sig efter de sex följande riktlinjerna under tre minuter genom att besvara varje fråga som moderatorn ställer. Medlemmar får svara på frågorna direkt utan moderator så länge de endast besvara frågorna och håller sig inom tidsfristen på tre minuter.

1. Berätta ditt namn och företaget (eller syftet) som du representerar.

2. Berätta dina förväntningar på detta möte, relaterat till vad ditt företag håller på med och/eller ditt syfte.

3. Dela med dig av en passion som DU har i ditt liv, något unikt och intressant om dig som du älskar att prata om, INTE nödvändigtvis relaterat till ditt företag. (Syfte: Att öppna upp för andra att få kontakt med dig med något som du gillar att prata om.)

4. Berätta hur DU kan hjälpa andra på mötet till framgång med ett "Value First" mindset. Dela med dig till de andra deltagarna inom vilka områden du kan ha kontakter eller kunskap, inte nödvändigtvis relaterat till ditt företag. Som du en dag kanske är villig att dela med av rätt individer som du litar på. (Syfte: Öppna upp för andra att förstå vilket nätverk du har "Your Network Determine Your Networth". Det visar också andra att du har ett "Value First" mindset och att du är en person som ger värde till andra innan du ber andra att ge värde till dig (d.v.s. du visar att du har intention att hjälpa andra sälja sin produkt/tjänst eller förbättra sin verksamhet innan du ber dem hjälpa dig att få ut dina produkter/tjänster).

5. Gör din sökning och berätta vilka personer och/eller företag, lokala eller internationella som du vill få kontakt med (hur vi kan hjälpa dig).

6. Säg ditt namn och företag igen för att påminna de andra deltagarna ifall de vill få kontakt med dig.

MÖTESAGENDA, DEL 3:

Varje mötesdeltagare frågas om de har något de vill dela med sig till någon, till exempel någon eller något företag de kan hjälpa till att få kontakt med, de kan också berätta om det finns någon av mötesdeltagarna som de vill få kontakt med efter mötet.

MÖTESAGENDA, DEL 4:

Mötet är nu slut, alla är nu fria att nätverka med varandra i mötets huvudchatt eller starta privata chattar med andra deltagare privat dela kontaktinformation och/eller prata mer efter mötet i med valfria kommunikationskanaler. Med det gratis Zoom-kontot som alla deltagare har skaffat kan alla också skapa sin egen videokonferensgrupp för att prata mer privat direkt efter mötet.


HUR STARTA VIDEOMÖTE

1. Ladda ner och installera Zoom på din dator eller smarta telefon (Windows, Mac OS X, Linux, iOS-app, Android-app eller använd webbläsartillägget för Chrome, Firefox och Safari. Zoom är också kompatibel med Skype för företag / Lync och Outlook med Zoom klient, se https://zoom.us/download .

2. Registrera ett gratis konto på Zoom. För att kunna delta i Top 1 Networks möten samt så att du även kan vara värd för dina egna möten med deltagare från mötena som du vill prata mer med efter varje möte, se https://zoom.us/freesignup .

3. Gå till inställningarna i ditt Zoom konto och ändra namn som visas på skärmen (Screenname) till ditt förnamn + efternamn samt ladda upp ett profilfoto.

4. Logga in på mötet med mötes ID: 230 208 7488, eller logga in direkt med denna länk: https://zoom.us/j/2302087488 , du kommer också att behöva en pinkod till mötet som du får när du registrerar dig för att vara med på mötet, klicka på denna länk för att komma till registrering:

5. Efter varje möte kan du starta ditt eget möte i Zoom med de personer du vill prata mer med, gratis under upp till 40 minuter med ditt gratis Zoom möteskonto.


KONTAKT

Kontaktperson: Björn Karlsson, Grundare & Moderator
Ring mig på: +46736401701
Eposta mig på: bjorn.karlsson@top1.network
Besök oss på: www.top1.network
Hitta Top 1 Network i social medier på: #Top1Network

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox