Thomas Järvheden - Bra mycket sämre!

Oct 11 2019 20:00 - 22:00

Pitcher's, Kungsgatan 12, 652 24 Karlstad

I showen Bra Mkt Sämre! framför Thomas Järvheden flera av världens största hits omgjorda till humorlåtar.
Samtidigt blandar han in mycket standup så att publiken ska få den bästa upplevelsen av humor och musik. Materialet för showen har prövats ut på olika klubbscener i två år och har nu slipats fram till det allra bästa. 

Thomas populära humorlåtar streamas hela 300 000 gånger varje månad!
Thomas har 20 års erfarenhet från standup-scenen och har flera gånger prisbelönats för sitt härliga sätt att locka till gapskratt. Jag har dagdrömt länge om att vara med i TV-programmet “Så Mycket Bättre” och göra om andra artisters hits till humorlåtar, säger Thomas Järvheden. Men i väntan så gör jag det i en egen show istället. Jag är redan ensam om att blanda standup och musik på det sättet jag gör, men nu blir det ännu mer unikt. Så här ser nya showreceptet ut (det räcker till några hundra personer per kväll): 50 kg standup plus 30 kg kul låttolkningar och 20 kg egna roliga låtar. Det blir helt enkelt en feelgood-show som förlänger livet!

Spellängd: 90 min exklusive paus. Åldersgräns: 13 år. Inte okej med yngre i målsmans sällskap.

Om Thomas Järvheden 
Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt. Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, t.ex. Norra Brunn, Karlstad Comedy, Raw, Ruby ́s (Gbg), MACK (Malmö) e.t.c.

Showstart kl 20.00.
Ni som köpt showbiljett inkl. burgare infinner er kl 18.00 så hinner ni käka utan stress.

Showbiljett inkluderar Pitcher´s burgare och bordsbokning sker automatiskt.
Vegatariskt allternativ med halloumi finns.