The Kristet Utseende + Skitarg + gäster

Feb 24 2018 21:00 - Feb 25 2018 02:00

Club Deströyer, Aveny, Esplanaden 29, 85236 Sundsvall

25årsfest med The Kristet Utseende @ Deströyer 2018-02-24

25 år, ett kvarts sekel, av mognad och omognad, av dekadens och dygd, av tok och allvar. Bandet som aldrig upphör att uppröra de där lite tristare människorna som gärna vill uppröras besöker åter Sundsvall och Club Deströyer för att visa upp sig från sin bästa och sämsta sida.

Det här blir dock en speciell afton då det ska kryddas med en unik setlist och en hel del gästartister från mer eller mindre prominenta band i Svea Rike. Det här kommer att bli ett unikt framträdande där gamla låtar som inte spelats på mycket länge dammas av, vädras och får nytt liv.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från Metaltown, Bråvalla, Skogröjet, Metallsvenskan och Sweden Rock Festival till Sundsvall och Club Deströyer!

The Kristet Utseende plockar in Stockholmsbandet Skitarg som speciellt inbjudna gäster på 25-årsjubileumet.

Bandet bildades 2005 och släppte sitt självbetitlade debutalbum år 2010 och fick en stor uppmärksamhet, bla med låten "Jag bryter nacken av din häst", och fick snabbt en stor och hängiven publik. Fjärde given "Los Pulkerz" kom i våras och bandet lämnar ingen oberörd, varken kritiker eller publik. En galen kväll blev precis än galnare.

Åldersgräns 18år

Biljett

Not Available