Rikard Wolff - Sommardrömmar

Aug 26 2017 18:30 - 20:30

Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54, 602 21 Norrköping


Arbis - Bar & Salonger, i samarbete med Lifeline Entertainment, presenterar stolt:

Rikard Wolff, turnépremiär av nya föreställningen Sommardrömmar

+++++

""Min sommarturné 2017 har fått namnet SOMMARDRÖMMAR:

Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar,

Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet.

Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar,

från teatern, från filmen, från mina album.

Vi får aldrig upphöra att drömma on en bättre värld” - Rikard Wolff


Rikard ackompanjeras av ett femmannaband bestående av Per ”Texas” Johansson, Oskar Schönning, Sofia Winiarski, Konrad Agnas samt på piano/kapellmästare Johan Graden.

+++++

PROGRAM:

18:30: Vi öppnar dörrarna till salongen.

19:00: Rikard Wolff på scenen.

+++++

OM RIKARD WOLFF

Rikard har gått Teaterhögskolan och kom därefter till Unga Klara och Suzanne Ostens uppsättning av I lusthuset. Han har också medverkat i en rad föreställningar av Rickard Günther. Rikard blev mycket uppmärksammad då han gjorde titelrollen i Hamlet på Östgötateatern och titelrollen i Merlin på Stockholms stadsteater, Sångaren i Den europeiska kritcirkeln på Göteborgs Stadsteater, Zach i Chorus Line på Göteborgsoperan. Han har spelat Salieri i både Riksteaterns och Stadsteaterns egen uppsättning av Amadeus.

På TV och film har han bland annat medverkat i Änglagård-filmerna och Så vit som en snö. Hösten 2008 tilldelades Rikard det prestigefyllda Cornelis Vreeswijk-stipendiet Skådespelaren, artisten och estradören Rikard Wolff är sedan länge ett stort namn i hela landet. Via filmer, teaterföreställningar och konsertturnéer har han visat sitt omfång. Med sin sensuella röst och karisma kan han ta sig an allt från originalmaterial komponerat av många av landets mest välrenommerade låtskrivare (ofta med texter av Rikard själv) till personliga Edith Piaf- och Jacques Brel-tolkningar. Allt kryddat med anekdoter och mellansnack med närvaro.

+++++

ÅLDERSGRÄNS

Evenemanget är barnvänligt

+++++

Hjärtligt välkomna hälsar:

Arbis, Lifeline och Rikard Wolff!

Biljett - Sittplats

Not Available