Pernilla Andersson på the Old Smokehouse

Oct 18 2018 17:00 - 22:00

Smedsuddsvägen, Stockholm, Sverige, Smedsuddsvägen , Stockholm

Torsdag den 18/10 är det dags för storbesök igen. Vi känner oss hedrade att presentera Pernilla Andersson som tillsammans med sin gitarrist kommer framföra en exklusiv spelning hos oss.

Efter kritikerrosade och grammisnominerade albumet "Tiggrinnan" är Pernilla Andersson tillbaka med albumet "Vintersånger från Garbo" som släpptes i december 2017. Många av dem skrivna just vid Greta Garbo Torg på Södermalm i Stockholm. Under våren 2018 gav sig Pernilla Andersson ut på vägarna med föreställningen "Janne Schaffer möter Ted Gärdestad i Sol Vind & Vatten". En hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad, deras musik, livet och kärleken. Sommaren 2018 har varit fyllda av konserter runt om i landet tillsammans med gitarristen och vapendragaren Fredrik Rönnkvist.

Innan spelningen så serverar vi vår uppskattade BBQ-buffé med smaker av den amerikanska södern. Maten serveras mellan 17:00-19:30 och Pernilla går på ca 20:00. Som vanligt serveras ingen mat under spelningen så det är viktigt att komma i tid så ni hinner äta i lugn och ro.

Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska kväll! 

Biljettpris inkl BBQ-buffé och konsert: 650 kr

Betald biljett Not Available