Oslipat presenterar Balla Balla Balla

Oct 25 2017 20:00 - 22:00

Katalin, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala


Den här kvällen får ni se Sandra Ilar spela sin första egna standupshow BALLA BALLLA BALLA!
Sandras standup kännetecknas av aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med absurdistiska infall och smått surrealistiska bilder. Kryddat med chockhumor. Sandra är utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker just nu. Missa inte chansen att kliva in i hennes tankevärld en längre stund.
Hon nominerades till Årets nykomling på Svenska standupgalan 2016 och hörs regelbundet i podcasterna ILAR och Smultronstället.

Anton Magnusson är Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs både i deras podd och i sin egen Anton Magnusson podcast.

Johanna Wagrell gör respektingivande humor med en sardonisk ton som är mer kamplysten än uppgiven. Det är smart och tänkvärt, men med en befriande grundkänsla av att inte ta livet på för stort allvar. Johanna har hörts i Tankesmedjan i P3 och setts i Parlamentet i TV 4.

Kvällens konferencier är Marcus Johansson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid! Katalins åldersgräns: 20 år

Biljett

Not Available


Student

Not Available