Öland Roots 2018

Jul 11 2018 18:00 - Jul 15 2018 15:00

Sandbergens Festplats, Dansbanevägen 6, 38062 Mörbylånga

ÖLAND ROOTS 2018 - 15 ÅR AV KÄRLEK
Tillsammans skapar vi något magiskt! Så många har varit med igenom festivalens resa. Vi har vuxit upp med varandra. Vi har utmanats och vi har gjort om och gjort rätt. Vi har dansat, kramats och visat ödmjuk omtanke till varandra. Vi har gjort varandra medvetna om vad som händer omkring oss och tillsammans har vi visat att en annan värld är möjlig.

År efter år har vi träffats i den glesa tallskogen på södra Öland och helt plötsligt är det den 15:e sommaren. Vi fylls av värme när vi tänker tillbaka på alla fina minnen och det som festivalen utvecklas till. Under ett par dagar varje sommar skapar vi en alternativ bubbla av kärlek, solidaritet och uppmuntran till medvetenhet. Snart gör vi om det!

Festivalen är belägen i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten och arrangeras av den ideella kulturföreningen Öland Roots. Fokus för bokningarna är att visa på bredden inom den karibiska världsmusiken och är en mix mellan stora svenska artister, hypade nykomlingar och internationella favoriter. Gemensamt för alla akter är deras fantastiska framträdanden och deras positiva budskap om en rättvis värld fri från diskriminering och förtryck. Artisterna och vårt spelschema är är släppt. Klicka här för att se spelschemat >>

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. För de som vill ha en lugnare och barnvänlig festivalupplevelse finns det en familjecamping och en lugn camping. Utöver detta erbjuds besökaren en kulinarisk upplevelse med KRAV-certifierad och vegansk mat från alla världens hörn, god dryck i vårt restaurang och bar, mängder av konstinstallationer och mer än 100 programpunkter av kulturaktiviteter, yoga, dans, pyssel, surf, graffiti och barnaktiviteter. Öland Roots 2018 är ett måste!

BILJETTER TILL SOMMARENS KÄRLEK
Stegrande biljettpris
Till sommarens jubileum kommer vi släppa färre biljetter än vad vi sålde till Öland Roots 2017. Vi kommer även ha ett stegrande biljettpris med ett begränsat antal biljetter i varje priskategori. De olika biljettpriserna löper från 995 kr till 1495 kr för en 3-dagars biljett. I alla 3-dagarsbiljetter ingår vår fantastiska tältcamping och en städdeposition på 200 kr.
3-dagars biljett - helt slut!
Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en 3-dagarsbiljett. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för en 3-dagars biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen. Mer praktisk information finns på festivalens hemsida: www.olandroots.com.

1-dags biljett - Camping ingår inte i denna biljettkategori
Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med 3-dagarsbiljett som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens alla kulturaktiviteter!

Gratis för barn och äldre
Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen!
MER INFO OM ÖLAND ROOTS 2018
- Hitta till festivalen
- Festivalens öppettider
- Festivalens camping & riktlinjer
- Spelschemat
- Annan bra info

FÖLJ FESTIVALENS ARBETE
Hitta Öland Roots på sociala medier under #ÖlandRoots
Öland Roots på Facebook
Öland Roots på Instagram
Öland Roots på YouTube
Öland Roots på Twitter


3-DAGAR ink camping : 995 kr Not Available
3-DAGAR ink camping : 1295 kr Not Available
3-DAGRA ink camping : 1395 kr Not Available
3-DAGAR ink camping : 1495 kr Not Available
TORSDAG 1-DAG : Camping ingår ej! Not Available
FREDAG 1-DAG : Camping ingår ej! Not Available
LÖRDAG 1-DAG : Camping ingår ej! Not Available