Novellofon

Finngatan 2, 223 62 Lund
Sep 12 2020 15:15 - 16:30
Super organiser
Tickets Free
Tickets Free

Litteraturscenen Diktafon i novelltappning! med Harald Leander och Niklas Schiöler läser och samtalar om 20-talsnoveller från 1920- och 2020-tal.

Fri entré!

Festivalen äger rum i Birgit Rausingsalen på Skissernas Museum i Lund. Föranmälan till alla programpunkter krävs. På grund av rådande pandemi är det ett begränsat antal platser i lokalen, max 50 personer.

Platsen är avbokningsbar fram till två timmar innan arrangemanget startar.  Om du inte kommer att använda din plats ber vi dig avboka den så att någon annan kan få den.

Insläpp mellan 14.45-15.15. Anmälan i foajén på Skissernas Museum där ni får ett klistermärke som visar att ni är gäster på festivalen. Ni har inte möjlighet att besöka museets utställningar i samband med ert besök på festivalen utan när programpunkten är över kommer ni att guidas ut igen. Detta är för att begränsa antalet personer inne i museets lokaler under detta Corona-år. Vi hoppas på visad förståelse för detta och hänsyn till varandra i form av rena händer, hållna avstånd och att man stannar hemma vid symptom.

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna genomföra Novellfest 2020 på plats på Skissernas i Lund. Varmt välkomna!

Profile picture
Skissernas Museum

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox