Landsbygdsfrukost

Jul 28 2018 10:00 - 13:00

Rättviks Gammelgård, Sjurbergsvägen 3, 795 32 Rättvik

Nyfiket presenterar:

***Härlig lördagsfrukost med fokus levande landsbygd***

Råvarorna kommer från våra lokala producenter, och vi bjuder in till panelsamtal och diskussion om de utmaningar och möjligheter det finns till ett gott liv på landsbygden. Gästar gör Hansjö mejeri, Rättviks hembygdsförening och Hela Sverige ska leva.

Träffa en av våra viktiga leverantörer, Hansjö mejeri - delikatesser från Orsa i Dalarna. De tillverkar hårdost, ädelost, filmjölk och färskost från sin egna krav-godkända mjölk, givetvis får du dig några smakprov på frukosten.

Vi gästas även denna morgon av Agnes från Rättviks hembygdsförening, en tidigare Nyfikare som kommer med perspektiv om lokalt engagemang och tillhörighet.

Hela Sverige ska leva kommer också med sitt perspektiv. De arbetar för att det ska finnas lika goda utvecklingsmöjligheter på landsbygden och i städerna, en balans mellan stad och land.

Välkommen!

Förboka plats
'Köp' en gratisbiljett här för att reservera plats på frukosten senast kl 12 dagen innan. Det går även bra att bara dyka upp men du är garanterad plats om du är föranmäld. Om du anmält dig och sedan för förhinder, så hör gärna av dig till hej@kafenyfiket.se eller på 0248-51445 så kan någon annan få din plats.

Tillgänglighet
Rättviks Gammelgård ligger i en grässluttning. Jäspö, där större delen av frukosten äger rum, har hög tröskel och en liten trappa. Tyvärr finns ingen anpassad toalett på plats.

Adress och hitta hit
Rättviks Gammelgård ligger strax norr om Rättviks centrum, på Sjurbergsvägen 1 (795 32 Rättvik). Länk till Google Maps: https://goo.gl/maps/m1PsMMPwZj92

Reservation för frukost

Not Available