KliMATdagarna
KliMATdagarna
From SEK 150.00
Location
Date
Tags
Description
3 frågor. 50 inspiratörer. Oändligt många svar. Tillsammans gör vi skillnad.
Söker du som individ eller ditt företag efter fler vägar till att bidra till en mer hållbar planet? Välkomnar du en respektfull dialog med andra som kanske har ett annat perspektiv, men också tror att en väg börjar med vad vi väljer att lägga på vår tallrik?
KliMATdagarna är en mötesplats för respektfulla samtal kring frågorna:
"Varför behöver vi fatta fler medvetna beslut kring vad vi lägger på vår tallrik?"
"Hur gör vi det?" "Vad finns för exempel som inspirerar?"
Under dessa dagar hoppas vi både väcka frågor och ge svar, men också inspirera och öka kunskap! Allt för att vi tillsammans ska kunna möta de utmaningar som finns runt omkring oss. Vi har bjudit in människor från helt olika områden för respektfulla samtal kring dessa frågor. Alltifrån kockar till journalister och odlare samt producenter.
KliMATdagarna pågår i 2 dagar och bjuder på runt 50 föreläsare inom teman som hälsa, hållbarhet och beredskap med fokus på mat.
Ett axplock ur programmet:
Fredagens olika föreläsningar riktar sig till företag och offentlig förvaltning även om alla är välkomna! Under dagen träffar du Mattias Kristiansson bl.a grundare av tidningen VEGO, kock på TV4 och som tillsammans med Amanpreet Singh Sangha skrivit boken Green India. Du kan även lyssna på Magnus Naess Vegolyftet och Generation Waste, Li Degerman prisbelönt kock och måltidpedagog, Sébastien Boudet Bagare och kock som brinner för ekologi, hållbarhet och gastronomi Måns Ullerstam grundare av Kale United, Mattis Bergquist hållbarhetschef Coop, Maximillian Lundin entreprenör inom växtbaserat och tidigare Sverige chef Simple Feast och många många fler.
Det avslutande samtalet hålls av journalisterna Christian Von Essen Podcasten Heja Framtiden! och magasinet Framtidens hållbara matsystem och Linda Newnham som bl.a skriver för Aftonbladet, Amelia och Kupé.
Under dagen finns möjlighet att köpa lunch på restaurang Eatery som är en del av Lumafabriken.
På fredagkvällen har du chans att mingla och äta en buffé med våra inspiratörer och andra som arbetar eller på annat sätt brinner för frågorna.Buffén är skapad av Eatery's kockar och några de kockar som medverkar under KliMATdagarna. Exempelvis: Anders Ramsay rest. Tenzo. & SHISOmatbyrå, Li Degerman Li's Matglädje!, Magnus Naess Vegolyftet och Generation Waste , Anna H Lundahl Avskalat by Anna och Cina Risberg författare till Lunch hemma: Snabba solorätter, Maximillian Lundin, Mattias Kristiansson & Amanpreet Singh Sangha-alla utifrån sina olika perspektiv som vego, matsvinn, matarv, fine dining etc.
Lördagen riktar sig till allmänheten och innehåller workshops inom fermentering, klimatsmarta tips för hemmakocken, inspiration och råd kring barn och grönsaksätande etc. Vi har även ett flertal föreläsningar med utgångspunkt i våra tre frågor. Några av de som inspirerar är: Magnus Naess, Li Degerman, Cina Risberg aktuell med boken Lunch hemma: Snabba solorätter utan svinn och Roger Pettersson generalsekreterare World Animal Protection Sverige. I samarbete med ElectriCITY; Klimatspanarna arrangerar vi även en tävling för barn i ålder 7-12 år som går ut på att de medverkande får ge sin bild av vad klimatsmart mat är. ElectriCITY ett medborgarinitiativ för att minska klimatavtrycket i samarbete med företag, forskare och Stockholm Stad.
Under lördagen finns möjlighet att köpa frukost och lunch på restaurang Eatery.
Fri entré under 18 år gäller under lördagen.
Först till kvarn gäller för samtliga föreläsningar och workshops.
Priset inkluderar 25% moms i samtliga biljetter.
Ja, det här är ett litet smakprov!
Varmt välkommen!
KliMATdagarna är ett initiativ av Avskalat by Anna i samarbete med Lumafabriken & Generation Waste.
Besök oss gärna för program, pressrelease etc.
Avskalat by Anna - Vi inspirerar i det gröna köket. www.avskalatbyanna.se
Lumafabriken -ett lysande val för fest, event och konferens. www.lumafabriken.com
Generation Waste - Vi jobbar för ett minskat matsvinn, en ökad lönsamhet och en hållbar framtid. www.generationwaste.com
Organiser
Vi inspirerar i det gröna köket.
Venue
Lumafabriken, Lumaparksvägen 7, 120 31 Stockholm
FAQ
-
I have not received my KliMATdagarna ticket via email. What should I do?
The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your KliMATdagarna tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your KliMATdagarna tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.
-
I wish to cancel my KliMATdagarna ticket and receive a refund. What should I do?
The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.
-
I have registered on the KliMATdagarna waiting list, what happens now?
If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.
-
Where do I find a link to an online event?
Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the KliMATdagarna event online. For more information on this, read here.
-
What is refund protection and why would I need it?
Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.
KliMATdagarna
From SEK 150.00