Känsla och intuition - vägen mot ett bättre liv

May 15 2020 11:00 - May 17 2020 16:00

Healthy Habits, Axel Kumliens väg, 13, 681 37 Kristinehamn

Välkommen till en långhelg om vägen till ett bättre liv genom medvetenhet, meditation och intuitionsträning i José Silva anda. Alla har vi förmågan till att skapa det vi längtar efter - vi behöver bara lära oss hur man gör och sen få tillfälle att träna. Kanske handlar det om att skapa bättre relationer, bättre ekonomi, bättre hälsa eller bara att få allmänt bättre flyt i livet? Kanske vill du lära dig att slappna av djupt både fysiskt och mentalt? Kanske vill du slipa din magkänsla?

Tre dagar med mycket vägledd meditation och visualisering blandat med teori, övningar och eftertanke. En plats att hinna landa på - i dig.

Vi lägger in en extra dag den här gången för att få en lugnare och djupare kurs.

Läs mer om kursen på www.silvakurs.se 


KURSLEDARE
är Karin Stenberg, Healthy Habits. Yrkesverksam som Naturläkare och Instruktör i Silva Ultramind ESP

DETTA INGÅR: kurs, kursmaterial och fika.
Medtag egen lunch (kök finns) eller ät på närliggande restaurang http://panncentralen-kristineh...

BOENDE bokas och betalas separat av varje kursdeltagare. På gångavstånd från kurslokalen finns: Hotell Marieberg https://www.hotellmarieberg.se...

ANMÄLNINGSVILLKOR
Kursen betalas mot faktura innan kursstart. Avbokning senare än 2 veckor innan kursstart faktureras med halva beloppet! Kan du inte komma, skicka någon annan så slipper du betala.

Denna kurs kan vara olämplig för dig som har en psykiatrisk diagnos, eller jättelämplig. Ring eller skriv och rådgör med Karin innan anmälan om du är osäker!

För att trivas på kursen bör du gilla meditationer och inre arbete. Vi jobbar med ledda meditationer flera timmar per dag. Du bör vara minst 18 år för att delta.