Invigning av festivalen – uppläsningar av vinnare i Novellfest och Skrivas novelltävling

Finngatan 2, 223 62 Lund
Sep 12 2020 13:15 - 14:30
Super organiser
Tickets Free
Tickets Free


Välkomna till Novellfest 2020. Klockan 13.15 invigs festivalen med ett tal från de två konstnärliga ledarna Åsa Foster och Therése Granwald. Därefter sparkar vi igång årets festival med uppläsningar av de fem fantastiska tvåorna i Novellfest och Skrivas novelltävling 2020: Siri Jonasson, Karin Johansson, Paolo Nobis Sandén, Anders Güettler och Christine Bergkvist Björklund.

Fri entré!

Festivalen äger rum i Birgit Rausingsalen på Skissernas Museum i Lund. Föranmälan till alla programpunkter krävs. På grund av rådande pandemi är det ett begränsat antal platser i lokalen, max 50 personer.

Platsen är avbokningsbar fram till två timmar innan arrangemanget startar. Om du inte kommer att använda din plats ber vi dig avboka den så att någon annan kan få den.

Insläpp mellan 12.45-13.15. Anmälan i foajén på Skissernas Museum där ni får ett klistermärke som visar att ni är gäster på festivalen. Ni har inte möjlighet att besöka museets utställningar i samband med ert besök på festivalen utan när programpunkten är över kommer ni att guidas ut igen. Detta är för att begränsa antalet personer inne i museets lokaler under detta Corona-år. Vi hoppas på visad förståelse för detta och hänsyn till varandra i form av rena händer, hållna avstånd och att man stannar hemma vid symptom.

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna genomföra Novellfest 2020 på plats på Skissernas i Lund. Varmt välkomna!

Profile picture
Skissernas Museum

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Event ended

Invigning av festivalen – uppläsningar av vinnare i Novellfest och Skrivas novelltävling

View details
Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox