HUR KAN VI? - LIVE - 15:E JANUARI I MALMÖ

Jan 15 2019 18:00 - 23:00

Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö

KOM OCH SAMTALA MED EN ARG BLATTE TALAR, ANN HEBERLEIN, HENRIK JÖNSSON, GUDRUN SCHYMAN, HANIF BALI, JENS GANMAN, MUSTAFA PANSHIRI, KATARINA GRAFFMAN, FILIP DIKMEN, MALCOLM KYEYUNE, PER GRANKVIST, PER BRINKEMO, ASHKAN FARDOOST, EMMA ENGDAHL, DORPEC KOBANE, ILAN SADÉ, DANIEL LAMPINEN, DANIEL GÖRTZ. ( FLER GÄSTER KAN TILLKOMMA )

Vi startade podden och Youtubekanalen Hur kan vi? för att bjuda in provocerande, utmanande och inspirerande gäster för att prata om ämnen som invandring, sex, jämställdhet, konsumtion, narkotika och religion. Vi tror på det mänskliga samtalet och att vi behöver bli bättre på att prata med varandra. Om vi inte kan prata med varandra kan vi inte heller leva tillsammans i ett samhälle.

Under en hel säsong och fyrtiotvå avsnitt har vi genom podden och vår Youtubekanal gjort människor arga, triggade, inspirerade och förhoppningsvis bidragit till ett högre tak i det svenska samtalsklimatet.

Den 15:e januari bjuder vi in våra gäster från poddens första säsong och dig som lyssnat till ett live-samtal i Malmö där vi kommer fortsätta prata om dessa viktiga ämnen.

Du har möjlighet att träffa gäster från podden och även lyssna till vissa av dem samtala på scenen. Du har också möjlighet att träffa andra lyssnare och samtalsdeltagare som under året som gått lyssnat på Hur kan vi? och är intresserade av att samtala.

*SLUTSÅLT*

Biljetterna till eventet är slutsålt men vi har en reservlista. Hann du inte köpa biljett så anmäl dig till reservlistan genom att maila victoria@hurkanvi.se.

Early Bird Not Available
Ordinarie Not Available