Grow presenterar - Judith Wolst

Apr 08 2021 10:00 - 13:00

Convertors nätverk Grow presenterar Judith Wolst att tala den 19 november. 

Digital strategi – från idé till action

”Vi lever i en tid av plötsligt. Den tekniska utvecklingen går exponentiellt och från sidan kliver nya typer av konkurrenter in och utmanar bransch efter bransch. Ofta när vi minst anar det. En ketchupeffekt som knappast visar någon respekt för befintliga affärsmodeller och sätt att jobba.”

Judith är entreprenör, digital strateg och författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure och varit nyckelperson i två svenska valrörelser. Hon har även ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication och hon medverkar löpande i media som digital expert.

 

Efter Judiths föreläsning finns tid för frågor och diskussioner och därefter ingår gemensam lunch på restaurang Lokal 17. 

Läs mer om Convertor & Grow på vår hemsida https://convertor.se  

För frågor maila info@convertor.se

Gällande Corona: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer vara i en väl tilltagen lokal med gott om utrymme. 

Headliners

Judith Wolst

Entreprenör, digital strateg och författare.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox