Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I - Slaskföreställning

Sep 15 2018 14:00 - 17:00

Dieselverkstaden , Marcusplatsen 17, 13154 Nacka

Fysikalens sista föreställning (i Sverige) i år kommer att vara fullspäckad av SLASK! "Vadå slask?", undrar ni kanske. Jo, det innebär att spexets medlemmar får chans att busa med varandra på och bakom scenen. Föreställningen blir unik och extra rolig med oväntade överraskningar som sätter skådespelarnas improvisationsförmåga på prov utan att påverka handlingen. Varmt välkomna!

Maria Stuart & Elisabet I - eller Slottsdamer i skottdrama

Att passa in i 1500-talets engelska hov är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man är nyinflyttad från Frankrike. Drottning Maria Stuart av Skottland ville egentligen bara göra allting rätt. Hon ville bli kompis med de populäraste hovdamerna, prata med rätt prinsar och framförallt bli omtyckt av sin kusin Drottning Elisabet I av England. Men alla på slottet gillar inte besök av nya kungligheter och en oro sprider sig snabbt genom hovet, en oro som till slut når Drottning Elisabet själv. Vem är Maria Stuart och vad vill hon egentligen? Kom och ta del av de missförstånd, den avundsjukan och det high school-drama som leder fram till stunden då Drottning Maria Stuart döms till döden!

Priser:

150kr för studenter
240kr standardpris

500kr silverbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir!"

1000kr guldbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir och ett glas bubbel!"

Student

Not Available

Standard

Not Available

Silverbiljett

Not Available

Guldbiljett

Not Available

Nollan

Not Available