Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I - Fredag

Sep 14 2018 19:00 - 22:00

Dieselverkstaden , Marcusplatsen 17, 13154 Nacka

Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I är tillbaka på Dieselverkstaden för sin andra och sista föreställningsvecka. I våras fick vi teatern att skaka av skratt, roliga utrop, och "omstart, omstart, OMSTART!" Sedan dess har vi finslipat showen och det finns många nyheter bland skämt, sångnummer, dekor och kostymer.

Maria Stuart & Elisabet I - eller Slottsdamer i skottdrama

Att passa in i 1500-talets engelska hov är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man är nyinflyttad från Frankrike. Drottning Maria Stuart av Skottland ville egentligen bara göra allting rätt. Hon ville bli kompis med de populäraste hovdamerna, prata med rätt prinsar och framförallt bli omtyckt av sin kusin Drottning Elisabet I av England. Men alla på slottet gillar inte besök av nya kungligheter och en oro sprider sig snabbt genom hovet, en oro som till slut når Drottning Elisabet själv. Vem är Maria Stuart och vad vill hon egentligen? Kom och ta del av de missförstånd, den avundsjukan och det high school-drama som leder fram till stunden då Drottning Maria Stuart döms till döden!

Priser:

150kr för studenter
240kr standardpris

500kr silverbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir!"

1000kr guldbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir och ett glas bubbel!"

Student Not Available
Standard Not Available
Silverbiljett Not Available
Guldbiljett Not Available
Nollan Not Available