Familjeworkshop: Kan vi prata med träden?

Finngatan 2, 223 62 Lund
Sep 13 2020 12:00 - 13:30
Super organiser
Tickets Free
Tickets Free

Skrivworkshop om framtidens Lund med Emma Karinsdotter

För barn 9-12 år

Hur ser världen ut år 2120? Kan vi prata med träden? Läsa varandras tankar? Och har teleporten äntligen uppfunnits?

Det undrar författaren Emma Karinsdotter som har påbörjat en framtidsnovell om Lund år 2120. Men hur ska hon fortsätta berättelsen? Kom och låna ut din fantasi! Vi har pennor, en författare med en halvfärdig berättelse och många olika skrivknep. Tillsammans, under 90 minuter, siar ni om Lunds framtid. Kom och skriv klart berättelsen! Hur ser livet ut i Lund år 2120, om du får bestämma?

Platsen är avbokningsbar fram till 10 september.  Om du inte kommer att använda din plats ber vi dig avboka den så att någon annan kan få den.

Vi samlas utanför entrén till Skissernas museum kl 12.00. Ni får där ett klistermärke som visar att ni är gäster på Novellfest. Därefter visas ni in i lokalen. Ni har inte möjlighet att besöka museets utställningar i samband med ert besök på festivalen utan när programpunkten är över kommer ni att guidas ut igen. Detta är för att begränsa antalet personer inne i museets lokaler under detta Corona-år. Vi hoppas på visad förståelse för detta och hänsyn till varandra i form av rena händer, hållna avstånd och att man stannar hemma vid symptom.

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna genomföra Novellfest 2020 på plats på Skissernas i Lund. Varmt välkomna!

Profile picture
Skissernas Museum

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Event ended

Familjeworkshop: Kan vi prata med träden?

View details
Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox