Emma Knyckare + Albin Olsson med flera

Nov 22 2017 20:00 - 22:00

Katalin, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala


Oslipat avslutar säsongen på bästa sätt, med fyra fantastiska komiker: Emma Knyckare, Albin Olsson, Shanthi Rydwall Menon och Isak Jansson.

Emma Knyckare är komikern som levererar sina skämt som hon beställer en kaffe på Pressbyrån. Dvs utan åthävor, men så effektivt att hon får publiken (eller den i Pressbyrån) precis dit hon vill. Har hörts i otaliga radioprogram och driver också Humorkollo som utbildar tjejer i komedins ädla konst.

Albin Olsson är en rolig jävel från Göteborgstrakten som berättar storys som få andra. Blandar charm och makabra situationer till en perfekt humorskagen. Del av humorgruppen Specialisterna.

Shanthi Rydwall Menon är komikern först dök upp i Carpe Fucking Diem i P3 och sedan dess har hörts och sett i både Parlamentet och Robins. Med sina lysande imitationer och komiska energi förgyller hon vilket rum som helst.

Isak Jansson är en av Sveriges hårdast arbetande komiker, men det märks inte för allt ser så väldigt lätt ut när Isak står på scenen. Med en blandning av observationer, absurditeter och actouts tar han publiken med storm.

Kvällens konferencier är Marcus Johansson.

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid! Katalins åldersgräns: 20 år

Biljett

SEK 140.00


Student

SEK 115.00