Choir Aid 2016

Mar 12 2016 18:00 - 19:30

Allhelgonakyrkan, Bredgatan 34, 22221 Lund

CHOIR AID - vad kan vi göra?

Det är många som behöver hjälp i dessa utsatta tider av krig, flykt och fattigdom. Vi vill hjälpa till genom att skänka alla inkomster av vår gemensamma konsert i CHOIR AID!

Sju ensembler i Lunds körliv har valt att gå samman i en sagolik körkonsert:

Alla inkomster kommer att skänkas till paraplyorganisationen Crossroads projekt i form av stöd till en skola för barnen i rumänska Maxenu. Över hälften av de som sitter och tigger på Lunds gator kommer från Maxenu. Vi behöver hjälpa dem här men även i sin hemort, allt efter ledorden: "Värdighet här, förändring där"!

Redan nu har hjälpinsatser gjorts i form av tandkräm och tandborstar, rullstolar och upprustning av skolgården. I den nya läxhjälpscentralen ska barnen också få hjälp efter skolan men den ska också fungera som en fritidsgård. Vipeholmsskolan i Lund har redan skänkt datorer, samlat in burkar och byggt sängar.

Denna konsert ger vi nu för andra året i rad och hoppas kunna upprätthålla denna årliga tradition under lång tid.

Här kan du själv välja vad du vill bistå med, 60/100/150/200 kr finns som möjliga alternativ, men du kan även lägga en ytterligare donation om så önskas. Vi vill att alla ska få möjlighet att hjälpa till efter sin förmåga!

Biljetter kommer även att säljas i dörren efter detta system. Observera att det alltså inte är olika parkett i kyrkan, utan valfri donationssumma.

Konserten arrangeras i samarbete med Lunds Allhelgonaförsamling och Sensus.

Allhelgonakyrkan i Lund lördagen den 12 mars kl. 18:00.

Köp dina biljetter här redan nu. Välkomna!

Choir Aid biljett - Skänk 60 kr Not Available
Choir Aid biljett - Skänk 100 kr Not Available
Choir Aid biljett - Skänk 150 kr Not Available
Choir Aid biljett - Skänk 200 kr Not Available
Choir Aid - ytterligare donation Not Available