Brown Bag Lunches: Naures Sager

Nov 17 2020 12:15 - 12:45

Naures Sager är en irakisk-svensk filmskapare, uppvuxen i Lund och verksam i Malmö. Han driver bolaget The Uneven vars mål är att göra färgsprakande och underhållande filmer som tar upp viktiga frågor såsom HBTQ+ och asylrättigheter. Hans senaste kortfilm 1–1 turnerar just nu på filmfestivaler över hela världen och finns att se på SVT Play under namnet Sexdejt:1-1. Naures Sager fick Lunds kommuns kulturstipendium 2018 och tidigare i år tilldelades han Pixel Talent Award.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

Samtalet leds av Paola Pellettieri. Insläpp från 11:30, samtalet startar 12:15.

Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang. 

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.

‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg miljö på museet! Detta gäller vid samtliga evenemang: 

- Kom i tid! Vi vill minska risken för trängsel. 

- Tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal. 

- Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi som arbetar på museet följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma vid minsta misstanke om sjukdom. Här kan du läsa mer om de åtgärder museet gör under coronapandemin: https://www.skissernasmuseum.s...

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox