BAD LIVER live@Smedjan

Feb 01 2020 19:00 - 23:00

Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Bad Liver har nu funnits i 30 år i olika konstellationer. Från starten 1988-89 i Göteborg med föreställningen Tom Waits på svenska som blev ledmotiv till det laglösa svartklubbslandet som rådde i slutet på 80-talet i Gbg för att sedan turnera runt i Sverige och Norge. En resa som toppades med ett månadslångt engagemang på Mosebacke med midnattsföreställningar varje kväll i veckan. Nu kommer dem till Smedjan! Missa inte!

Det har varit tolkningar av argentinsk tango, det har varit projekt med eget material och en hel del teatermusik och det har till och med blivit en opera ”Makkbett” på Göteborgsoperan, ”Tango enligt Schopenhauer” Argentinsk tango på svenska med mellansnack som bygger på texter från Schopenhauer, Hollebecque m.fl. samt ”Kärlekens dolda budskap - Nick Cave på svenska” som är en översättning av plattan ”The Boatman’s call” sammansatt med nyskrivna mellansnack om kärleken, andlighet och mörker.

PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

MEDLEMSKAP & BILJETT
För att uppleva våra kvällsarrangemang krävs att du är medlem i Kulturföreningen Smeden & Spindeln. Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år. På den här länken registrerar du ditt medlemskap. Du kan också läsa mer på smedenochspindeln.com. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Vi säljer alltid biljetterna på www.billetto.se.  Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats - vi rymmer 80 personer. 

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln