Anders Bergcrantz + trio & Vivian Buczek + trio

Jul 13 2018 19:00 - 21:00

Musik i Tagaborg, Norra Haghult 4157, 285 93 Markaryd

Anders Bergcrantz räknas som en av de främsta jazztrumpetarna i världen och har framträtt med några av den internationella jazzens största stjärnor såsom Billy Harper, Dave Liebman, Victor Lewis, Billy Hart, Richie Beirach, Monica Zetterlund, John Scofield, Mike Stern, Adam Nussbaum, McCoy Tyner, Mike Brecker bland många andra.

Det är ingen tvekan om att Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor med fyra soloskivor bakom sig. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom och har gjort en rad framträdanden med både internationella och svenska storheter.

Konsertens första halva fokuserar på Anders Bergcrantz som bland annat kommer bjuda på eget material och efter paus så ligger fokus på Vivan Buczek. Båda artisterna backas upp av en fantastisk trio bestående av Jacob Karlzon (piano), Lennart Gruvstedt (trummor) och Lasse Lundström (bas). Anders kommer säkerligen också att framföra några nummer tillsammans med Vivian.

En härlig jazzkonsert utlovas där repertoaren består av både originalmusik såväl som jazzstandards!

I paus finns det möjlighet att köpa dryck och lättare förtäring från Gräddhyllans lantcafé, som står för sommarens servering.

För mer information om sommarens program besök Musik i Tagaborgs hemsida. Där finns vägbeskrivning och karta.

Fyll i e-postadress här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Är du intresserad av att hjälpa till med stort och smått? Gå med i Musik i Tagaborgs Vänförening genom att skicka ett mail till: info@musikitagaborg.se

Vuxen

Not Available

Studerande/ungdom

Not Available